Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adio, Alibec! Şumudică a transferat un atacant brazilian. Fostul coechiper al lui Neymar şi Robinho va juca la Gaziantep

Adio, Alibec! Şumudică a transferat un atacant brazilian. Fostul coechiper al lui Neymar şi Robinho va juca la Gaziantepgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Marius Şumudică a transferat un atacant brazilian la Gaziantep, echipa pe care o antrenează în Turcia.

Andre Felipe Ribeiro de Souza este noul jucător al formaţiei Gaziantep, echipă antrenată de Marius Şumudică.

În vârstă de 29 de ani, Andre provine de la Gremio Porto Alegre, acolo unde a marcat de două ori în 17 meciuri în sezonul 2019/2020. În cariera sa, vârful brazilian a mai jucat pentru Dinamo Kiev, Bordeaux, Atletico Mineiro, Santos, Corinthians, Sporting Lisabona, Sport Recife şi Gremio.

El are în palmares 8 trofee cucerite în Brazilia la cluburile Santos, Atletico Mineiro şi Gremio. Andre a marcat 17 goluri pentru Santos, 23 de goluri pentru Atletico Mineiro şi 10 goluri pentru Gremio şi Corinthians. LA Santos, el a jucat în aceeaşi echipă cu Neymar, Robinho sau Ganso. 

În condiţiile în care l-a adus pe Andre, pare puţin probabil că Gaziantep va mai insista pentru Denis Alibec. Turcii au în acest moment în lot cinci atacanţi: polonezul Pawlowski, turcii Muhammet Demir, Mugdat Celic, Yurtseven şi noua achiziţie, Andre Felipe.

Afla mai multe despre: andre felipemarius şumudicăgaziantep 

viewscnt
Articole similare