Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adio, Barcelona! Transferul mult dorit de Koeman a picat! Fotbalistul nu mai vine pe Camp Nou, deşi îşi dăduse acordul

Adio, Barcelona! Transferul mult dorit de Koeman a picat! Fotbalistul nu mai vine pe Camp Nou, deşi îşi dăduse acordul

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona şi-a luat adio de la transferul lui Memphis Depay (26 de ani). Atacantul olandez va rămâne la Lyon, a anunţat conducerea clubului francez, potrivit RMC Sport.

Lyon le-a dat termen cluburilor care vor să transfere jucători din curtea lor până pe 3 octombrie să cadă la o înţelere. Cei doi jucători vizaţi erau Memphis Depay (26 de ani), dorit de Barcelona, şi Houssem Aouar (22 de ani), dorit de Arsenal şi Juventus. Cum niciun transfer n-a fost perfectat până sâmbătă, 3 octombrie, şefii clubului francez s-au ţinut de cuvânt şi au anunţat că, dacă n-au plecat până acum, niciun jucător nu va mai pleca de la echipa antrenată de Rudi Garcia.

Şefii de la Lyon au transmis, prin RMC Sport, că niciun jucător care n-a plecat până la această dată nu va mai pleca din Franţa. Astfel, Barcelona şi Arsenal sau Juventus îşi pot lua adio de la transferurile lui Depay şi Aouar.

Barcelona îl dorea pe Memphis Depay, antrenorul Ronald Koeman fiind cel care a insistat foarte mult pentru atacantul cu care a lucrat la naţionala Olandei. Depay şi-a dat deja de ceva vreme acordul să vină pe Camp Nou, însă neînţelegerile dintre cele două cluburi au făcut să se ajungă în punctul în care mutarea să pice.

Afla mai multe despre: barcelonamemphis depaylyontransferadio 

viewscnt
Articole similare