Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adio, Champions League! Cele două vedete de la PSG nu mai prind reluarea meciurilor: anunţul făcut în Franţa

Adio, Champions League! Cele două vedete de la PSG nu mai prind reluarea meciurilor: anunţul făcut în Franţa
Comentarii

Atacantul uruguayan Edinson Cavani şi fundaşul belgian Thomas Meunier nu vor mai evolua pentru PSG, după ce au refuzat prelungirea cu două luni a contractelor lor, care expiră la 30 iunie, informează presa internaţională, citată de lefigaro.fr.

Deşi campionatul francez a fost oprit definitiv din cauza pandemiei de coronavirus, PSG mai trebuie să joace în Liga Campionilor, în luna august.

Cavani, 33 de ani, este cel mai bun marcator din istoria grupării franceze, cu 200 de goluri înscrise, în 301 de meciuri jucate.

Thomas Meunier, 28 de ani, ar fi refuzat oferta PSG deoarece va pleca la Borussia Dortmund. Fundaşul internaţional belgian ar dori să se integreze cât mai curând posibil la noua lui echipă, ceea ce nu ar fi posibil dacă va participa cu PSG în Liga Campionilor.

În schimb, Thiago Silva, Layvin Kurzawa şi Eric Choupo-Moting, care sunt toţi în aceeaşi situaţie, final de contract la 30 iunie, ar fi acceptat propunerea conducătorilor PSG şi nu ar trebui să rateze turneul de la Lisabona.

 

Afla mai multe despre: psg 

viewscnt
Articole similare