Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adio, dar rămân cu tine. Mesajul înduioşător al lui Marchisio: “Într-o zi grea ca asta, îmi respect acest principiu”

Adio, dar rămân cu tine. Mesajul înduioşător al lui Marchisio: “Într-o zi grea ca asta, îmi respect acest principiu”

Juventus

Comentarii

Fotbalistul italian Claudio Marchisio şi-a luat rămas bun de la Juventus şi fanii săi prin intermediul unui mesaj emoţionant publicat pe reţelele de socializare.

"O mie de gânduri şi o mie de imagini mi-au trecut prin cap toată lumea. Nu mă pot opri din a mă uita la această fotografie şi la aceste dungi prin care s-a scris istoria vieţii mele, atât ca persoana, cât şi ca fotbalist. Iubesc acest tricou, orice ar fi, dar sunt convins că binele echipei este mai presus de toate. Întotdeauna. Într-o zi grea ca asta, îmi respect acest principiu. Eşti cea mai frumoasă parte a acestei minunate poveşti, de aceea îmi voi lua rămas bun într-un mod special, peste câteva zile. În plus, 8 (n.r. - purtat la Juventus) nu este nimic altceva decât un infinit îndreptat în sus", a notat mijlocaşul italian Claudio Marchisio, pe pagina sa de Instagram.

 

Mijlocaşul Claudio Marchisio şi-a reziliat, vineri, contractul cu Juventus Torino, după 25 de ani petrecuţi la gruparea torineză. În vârstă de 32 de ani, Marchisio a jucat 400 de meciuri în Serie A, însă în ultimii ani s-a confruntat cu accidentări grave. El are 55 de selecţii în naţionala Italiei.

"Claudio va rămâne mereu în istoria clubului nostru", a scris Juventus Torino, pe site-ul oficial.

Afla mai multe despre: marchisiomesajjuventus 

viewscnt
Articole similare