Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Adio!". Gesturile prin care Marius Şumudică şi-a anunţat plecarea de la Yeni Malatyaspor | VIDEO

"Adio!". Gesturile prin care Marius Şumudică şi-a anunţat plecarea de la Yeni Malatyaspor | VIDEO

Stranieri

Comentarii

Camerele TV au surpins gestul prin care Marius Şumudică (50 de ani) şi-a anunţat plecarea de la Yeni Malatyaspor, echipă pe care a preluat-o recent în Superliga din Turcia. La finalul umilinţei, 2-6 cu Alanyaspor, antrenorul român a anunţat că se gândeşte serios să plece din cauza lotului pe care-l are la dispoziţie.

"Adio!". Gesturile prin care Marius Şumudică şi-a anunţat plecarea de la Yeni Malatyaspor | VIDEO

Yeni Malatyaspor a fost umilită de Alanyaspor cu 6-2, în Superliga turcă, iar înfrângerea suferită pe teren propriu a fost picătura care a umplut paharul pentru Marius Şumudică. Antrenorul român a anunţat că e gata să plece, iar principalul motiv este acela că nu are un lot suficient de competitiv.

Imediat după fluierul de final al meciului, camerele TV au surprins gesturile făcute de Marius Şumudică şi-a luat adio de la Yeni Malatyaspor. Şumi a sărutat eşarfa cu Malatyaspor pe care o avea în jurul gâtului, apoi a arătat cu mâinile că s-a terminat pentru el la Malatya.

Şumudică a fost umilit în Turcia şi se gândeşte să plece de la Malatyaspor: "Vom avea o discuţie. E foarte greu să continui aşa, clubul are nevoie de un şoc!"

În etapa a 16-a din campionatul Turciei, Yeni Malatyaspor a primit pe teren propriu vizita celor de la Alanyaspor, dar meciul s-a terminat rău pentru echipa lui Marius Şumudică. Analyaspor a câştigat cu 6-2, asta după ce Malatya a condus cu 1-0 şi 2-1, iar la finalul partidei Marius Şumudică a anunţat că va avea o discuţie preşedintele clubului "pentru că e foarte greu să continui aşa".

"Mi-am cerut scuze în faţa suporterilor noştri. În astfel de cazuri antrenorii plătesc preţul. Acest club are nevoie de un şoc. Vom vorbi cu preşedintele şi vom vedea. Cred că voi lua decizia corectă pentru că este foarte greu să continui asa. Există o singură posibilitate să conitnui la Malatyaspor, conducerea să aducă jucătorii pe care îi doresc. Cine a adus aceşti jucători în vară trebuie să-şi asume responsabilitatea, nu vreau să-mi asum eu responsabilitatea altor. Dacă vom aduce jucătorii pe care îi doresc, vom rămâne în prima ligă", a spus Marius Şumudică, după meci, conform turcilor de la Fanatik.

Meciul Yeni Malatyaspor - Antalyaspor s-a terminat 2-6, după ce Aabid (4) şi Tetteh (17) au marcat pentru echipa lui Şumudică, respectiv Diedhiou (14, 56), Davidson (23), Akbaba (33), Novais (52) şi Babacar (90) au înscris pentru Antalyaspor.

În urma rezultatului, Yeni Malatyaspor a rămas pe locul 18 în clasament, cu 14 puncte strânse în 16 meciuri, iar Antalyspor se află pe locul şase, cu 27 de puncte.

Afla mai multe despre: marius sumudicavideogesturiadioyeni malatyaspor 

viewscnt
Articole similare