Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adio, Koeman! El este antrenorul ales de Laporta pentru Barca. Surpriză de proporţii

Adio, Koeman! El este antrenorul ales de Laporta pentru Barca. Surpriză de proporţii  
galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a pierdut clar cu Benfica (0-3), iar antrenorul Ronald Koeman are şanse uriaşe să fie demis în zilele următoare.

Aşa cum era de aşteptat, conducătorii catalani nu au digerat al doilea eşec consecutiv cu 0-3 înregistrat în Liga Campionilor, miercuri seară, de echipa antrenată Ronald Koeman şi au început deja discuţiile pentru înlocuirea tehnicianului olandez.

Potrivit cotidianului catalan Sport, şefii Barcelonei s-au reunit de urgenţă la cantonamentul echipei, imediat după sosirea de la Lisabona. La discuţiie care s-au întins până după ora 04.00 a nopţii de miercuri spre joi au participat preşedintele Joan Laporta, vicepreşedintele Rafa Yuste, directorul de fotbal Mateu Alemany şi consilierul preşedintelui, Enric Masip.

Anternor surpriză la Barca? Cine ar avea acum prima şansă să-l înlocuiască pe Koeman

Presa iberică a avansat în ultima vreme mai multe nume pentru a prelua conducerea tehnică a Barcelonei de la Koeman. Cele mai vehiculate nume au fost Xavi Hernandez şi Roberto Martinez. Nu este exclusă nici varianta Andrea Pirlo, pe placul lui Laporta, dar care nu întruneşte consensul în cadrul clubului.

Pe de altă parte, Diario Gol avansează o variantă extrem de surprinzătoare.

”Pentru Joan Laporta a apărut între timp o variantă surpriză. Preşedintelui catalan i-a fost oferit numele lui Philipp Cocu, fost jucător al Barcelonei” anunţă sursa citată.

În vârstă de 50 de ani, Cocu a antrenat-o ultima dată pe Derby County. Cele mai importante performanţe ca antrenor le-a obţinut în cei cinci ani în care a antrenat-o pe PSV Eindhoven, formaţie cu care a cucerit trei titluri de campion, o Cupă a Olandei şi două Supercupe. Pe banca lui PSV, Cocu a bifat 220 de meciuri, dintre care a câştigat 144. Formaţia sa era recunoscută în acea perioadă pentru jocul spectaculos oferit. PSV-ul lui Cocu a marcat 472 de goluri în mandatul lui Cocu.

Tehnicianul a pregătit-o apoi pe Fenerbahce, fără rezultate importante, apoi a fost antrenor la Derby County, echipă pe care a pregătit-o în 65 de meciuri, obţinând 21 de victorii.

”Sunt deschis la experienţe noi” a avertizat antrenorul, într-o declaraţie făcută pentru cei de la RTL7. Phillip Cocu se alătură potrivit sursei citate unei liste de posibili succesori ai lui Koeman, listă care îl are în fruntea ei pe Xavi Hernandez.

Afla mai multe despre: barcelonaphilip coculaporta 

viewscnt
Articole similare