Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adio, Paco! Spaniolul dorit pe banca tehnică a lui Dinamo a ales o altă echipă. Impresarul său a confirmat: ”Este foarte încântat de acest club!”

Adio, Paco! Spaniolul dorit pe banca tehnică a lui Dinamo a ales o altă echipă. Impresarul său a confirmat: ”Este foarte încântat de acest club!”  galerie foto

Fotbal

Comentarii

Paco Jemez, antrenorul dorit de Pablo Cortacero la Dinamo, alege o altă destinaţie. Presa din Mexic a dezvăluit destinaţia tehnicianului spaniol.

Potrivit ESPN citat de o televiziune mexicană, antrenorul spaniol Paco Jemez, omul dorit de Pablo Cortacero la Dinamo, este la un pas să semneze cu formaţia mexicană, Cruz Azul. Spaniolul în vârstă de 50 de ani a mai antrenat această formaţie în sezonul 2016-2017.

Sursa citată l-a contactat pe agentul antrenorului, iar Daniel Munoz a explicat: ”Eu am discutat deja cu domnul Jaime Ordiales (n.r directorul sportiv de la Cruz Azul) şi i-am prezentat această posibilitate. Paco este foarte încântat, în primul rând pentru că vorbim despre un club prestigios. În al doilea rând pentru că vorbim despre un club unde fanii l-au tratat extraordinar” a mărturisit acesta.

Cruz Azul a rămas fără antrenorul Robert Siboldi şi vrea să-l aducă acum înapoi pe spaniol. Între noiembrie 2016 şi noiembrie 2017, Paco Jemez a antrenat-o pe Cruz Azul cu care a obţinut 17 victorii şi a reuşit un total de 56 de goluri. Ulterior, Jemez a plecat înapoi în Spania unde a trecut pe la UD Las Palmas şi ulterior, Rayo Vallecano.

Jemez era dorit de Cortacero la Dinamo. Spaniolul a respins posibilitatea de a antrena în România

Paco Jemez a pregătit echipe bune din Spania, precum Cordoba, Las Palmas, Rayo Vallecano sau Granada, cu o medie de 1,12 ani petrecuţi pe banca fiecărei formaţii antrenate în carieră.

El ar fi fost ţinta numărul 1 a lui Pablo Cortacero după plecarea lui Contra, însă potrivit presei iberice, Paco nu a vrut să audă de Cortacero sau România.

Pe undeva firesc, mai ales dacă ţinem cont de ultimele informaţii care circulă în Spania despre Dinamo şi investitorii spanioli sosiţi în club. Dar şi dacă ne gândim la cota lui Paco Jemez, un tehnician care a fost atât în vederile Federaţiei Spaniole, cât şi ale Realului, în perioada în care Jemez era considerat antrenorul revelaţie din fotbalul spaniol. În 2015, imediat după ce italianul Carlo Ancelotii a fost îndrepărtat de la echipă, Francisco Jemez Martin a fost foarte aproape să ajungă pe banca tehnică a "galacticilor". Era foarte apreciat pentru filozofia sa de joc, una care se apropia de tiki-taka. Cu toate aceastea, obsesia lui de a obţine şi crea posesie l-a privat şi de rezultate.

În 2013, într-un meci de campionat cu Barcelona, a reuşit imposibilul. A avut o posesie mai mare decât, pe atunci, formaţia lui Gerardo Martino. Timp de cinci ani şi 315 meciuri oficiale, nimeni nu a reusit sa facă o posesie mai bună decât Barcelona. Nici măcar super-forţele Europei. A reuşit-o Paco Jemez cu Rayo Vallecano, 51%-49%, într-un meci în care a pierdut cu 0-4.

Mexicanii cred că Jemez aduce şi un nou transfer

Presa din Mexic speculează că formaţia Cruz Azul va reuşi şi un transfer important după revenirea lui Paco Jemez.

Este vorba despre veteranul Jose Manuel Jurado, jucător liber de contract, şi fost fotbalist la Atletico Madrid, Real Madrid, Schalke 04, Watford sau Espanyol Barcelona.

Afla mai multe despre: paco jemezdinamopablo cortacerocruz azul 

viewscnt
Articole similare