Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adio, Pogba! Real Madrid dă 70 de milioane de euro pentru transferul fotbalistului care îl va face uitat pe francez

Adio, Pogba! Real Madrid dă 70 de milioane de euro pentru transferul fotbalistului care îl va face uitat pe francezgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid l-a transferat pe Bruno Fernandes, e vestea momentului în fotbalul internaţional

"Bruno Fernandes va merge la Real Madrid pentru 70 de milioane de euro", a anunţat Daniele Prade, directorul sportiv al Fiorentinei, în momentul în care a fost întrebat despre interesul italienilor în ceea ce-l priveşte pe Raphinha. Prade a explicat că nu se mai pot gândi la el, din cauza faptului că Bruno Fernandes va pleca de la Sporting, scrie AS.

Real Madrid şi Sporting au început negocierile în urmă cu o săptămână, atunci când Jorge Mendes l-a oferit pe Bruno Fernandes celor de la Real Madrid. Mijlocaşul va împlini 25 de ani în septembrie şi va ajunge pe Santiago Bernabeu în schimbul sumei de 70 de milioane de euro, dacă informaţiile oferite de Daniele Prade se confirmă.

Anul trecut, Bruno Fernandes a fost desemnat drept cel mai bun fotbalist din Portugalia, devansându-l pe Joao Felix. Mijlocaşul a marcat 32 de goluri în 53 de meciuri sezonul trecut şi singurul din toate ligile majore europene de pe acest post sau care a înscris de atât de multe ori.

În finalul perioadei, Zinedine Zidane spera că îl va aduce pe Paul Pogba. Acum, acest lucru pare şi mai puţin probabil, mai ales că şi Man United era interesată de serviciile lui Bruno Fernandes, în cazul în care francezul ar fi plecat pe Santiago Bernabeu. 

 

Afla mai multe despre: real madridbruno fernandessporting lisabonapogba 

viewscnt
Articole similare