Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adio, Premier League! Crystal Palace a renunţat la "pista" Coman şi a achiziţionat un alt jucător. Preţul: 20 de milioane de lire sterline

Adio, Premier League! Crystal Palace a renunţat la "pista" Coman şi a achiziţionat un alt jucător. Preţul: 20 de milioane de lire sterlinegalerie foto

Fotbal

Comentarii

Crystal Palace a ajuns la un acord cu Queen Parks Rangers pentru fotbalistul englez de origine nigeriană Eberechi Eze (22 de ani). În schimbul mijlocaşului ofensiv, Palace a plătit 16 milioane de lire sterline, plus alte 4 milioane de lire sterline ce vor fi trimise cu trecerea timpului.

Eberechi Eze este un fotbalist extrem de talentat, unul dintre cei mai valoroşi din liga secundă engleză, ce poate să evolueze atât ca mijlocaş lateral stânga-dreapta, cât şi în spatele vârfului. Numai în ultimul sezon, chiar dacă QPR a avut un parcurs modest, Eze a marcat 14 goluri şi a oferit 8 pase decisive, în 46 de partide. Acest lucru a atras atenţia mai multor formaţii din Premier League, printre care Fulham, West Ham şi Newcastle.

Crystal Palace a plătit celor de la QPR 16 milioane de lire sterline, plus alte 4 milioane bonusuri, iar QPR a păstrat şi un procent de 20% dintr-un eventual viitor transfera al fotbalistului care a ales să reprezinte Anglia. Primele două oferte ale celor de la Crystal Palace, de 8 şi 12 milioane de euro au fost refuzat din start de QPR, însă, într-un final, s-a ajuns la un numitor comun: 16.

"Sunt jucători valoroşi aici şi este o oportunitate imensă pentru mine să vin şi să evoluez cu aceştia, pentru a crea conexiuni şi de a progresa", a declarat Eze, astăzi, la prezentarea oficială

Crystal Palace a renunţat la "pista" Coman şi a achiziţionat un alt jucător de acelaşi profil. Florinel rămâne la FCSB

Giovanni Becali, omul care se ocupă de viitorul lui Florinel Coman, a fost în Anglia, în urmă cu câteva săptămâni, pentru a sta de vorbă cu oficialii celor de la Crystal Palace, în vederea unui transfer al jucătorului de la FCSB.

Da, sunt plecat din ţară, dar nu pot să vă spun mai multe. Este adevărat că l-am propus pe Florinel Coman la Crystal Palace, iar acum aşteptăm back-up-ul lor. Mutarea depinde de unele detalii, dar se discută”, a declarat Ioan Becali, pentru Fanatik, la acea vreme.

Suma cerută de Gigi Becali era una care se învârtea în jurul a 15 milioane de euro, sub diferite bonusuri. Se pare că englezii nu au fost deloc convinşi, nici de Giovanni Becali, nici de pretenţiile vărului Gigi Becali, aşa că s-au reorientat către un fotbalist pe care îl cunosc mai bine. Aşa l-au transferat pe Eberechi Eze, un fotbalist de un profil asemănător lui Florinel Coman, iar şansele ca românu să mai fie transferat sunt aproape nule.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare