Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adio, Real Madrid! Un fotbalist de top din Europa îl refuză pe Zidane şi merge lângă Guardiola

Adio, Real Madrid! Un fotbalist de top din Europa îl refuză pe Zidane şi merge lângă Guardiola

Real Madrid

Comentarii

Presa din Spania scrie că gruparea blanco a pierdut lupta pentru Donny van de Beek.

Real Madrid a întârziat transferul olandezului Donny van de Beek, iar jucătorul ar urma să semneze cu Manchester City, anunţă presa din Spania.

Nu mai puţin de 75 de milioane de euro va plăti Manchester City pentru Van de Beek, fotbalist care mai e curtat şi de alte echipe mari din Europa.

Ajax a anunţat deja că îl vinde

Ajax Amsterdam, prin vocea directorului sportiv, Edwin Van de Sar, a anunţat deja, în urmă cu câteva zile, că Donny Van de Beek poate pleca la în această vară.

"Da, sumele de 150 - 200 de milioane de euro vor dispărea de pe piaţă, dar cred că o parte dintre jucătorii noştri au o cotă foarte bună în continuare" a mărturisit Van der Sar.

El a completat apoi: "Jucătorii de la Ajax sunt foarte bine educaţi, atât fotbalistic, cât şi în afara terenului. Anul trecut noi am ajuns la un acord cu trei fotbalişti: Andre Onana, Nicolas Tagliafico şi Donny Van de Beek. Ne-au promis că vor rămâne încă un sezon la noi, apoi noi le-am promis că îi vom ajuta să facă următorul lor pas în carieră. Nu s-a schimbat nimic şi nu vom acorda o reducere din cauza pandemiei. Sunt jucători foarte valoroşi şi multe cluburi interesate de ei" a mai precizat Van der Sar.

Afla mai multe despre: donny van de beek 

viewscnt
Articole similare