Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Admiraţie la cote maxime. Singura persoană despre care Mirel Rădoi a avut doar cuvinte de laudă: "Se vede că are mare experienţă"

Admiraţie la cote maxime. Singura persoană despre care Mirel Rădoi a avut doar cuvinte de laudă: "Se vede că are mare experienţă"

Echipa națională

Comentarii

României a fost învinsă, duminică seară, scor 4-0 (2-0), pe stadionul Ullevaal din Oslo, de selecţionata Norvegiei, într-un meci din prima grupă a Ligii B din cadrul Ligii Naţiunilor. Au marcat Haaland ’13, ’64, ’74 şi Sorloth ’39.

"Aşa cum am spus şi după tragerea la sorţi, Austria şi Norvegia se luptă pentru primul loc în grupă. Îmi păstrez ideea şi acum, cred că cele două sunt favoritele acestei grupe.

(n.r. Selecţionerul Norvegiei şi-a criticat jucătorii după înfrângerea cu Serbia din play-off-ul de calificare pentru Euro 2020) Cred că cel mai frumos răspuns l-a avut în această seară, câştigând cu un asemenea scor. E clar că în momentul de faţă vorbim de un antrenor cu mare experienţă, un antrenor care a ştiut cum să abordeze această partidă, chiar dacă echipa sa a jucat 120 de minute în urmă cu trei zile. Acum, Norvegia a părut echipa mai proaspătă.

Din păcate, e foarte greu să fiu limpede în ceea ce spun acum. E greu de înţeles cum o echipă care a jucat 120 de minute a avut o prospeţime mult mai mare decât noi. Au avut atitudine, în plus, îmi e greu să înţeleg cum jucători cu o calitate tehnică foarte bună nu au putut să fie în stare să facă o preluare sau să aibă o exprimare mult mai fericită la nivel de echipă.

Deşi ştim că suferim la capitolul fizic, noi încercăm în continuare să ne luptăm cu adversarul. Sunt lucruri pe care le facem cu totul şi cu totul altfel. Probabil jucătorii nu au fost inspiraţi, dar nu o să îi acuz public pe jucători. În continuare o să-mi pun cenuşă în cap, credeţi-mă că îmi e foarte ruşine de toţi cei care au văzut această partidă şi de felul în care ne-am prezentat în acest meci. Un popor întreg a trăit o umilinţă" , a spus Mirel Rădoi la conferinţa de presă.

România, care era lider după două etape, a coborât pe locul trei în clasament, având patru puncte. Pe primele două poziţii se află Austria şi Norvegia, cu câte şase puncte. Ultimul loc este ocupat de Irlanda de Nord, care are un punct.

În etapa a patra, miercuri, echipa României va întâlni, pe teren propriu, (la Ploieşti) Austria, iar Norvegia va juca acasă împotriva Irlandei de Nord. Ambele meciuri sunt programate la ora 21:45.

Afla mai multe despre: radoiromania 

viewscnt
Articole similare