Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Ambrosie nu acceptă jignirile lui Florin Prunea: „Ne vedem în faţa judecătorului!”

Adrian Ambrosie nu acceptă jignirile lui Florin Prunea: „Ne vedem în faţa judecătorului!”

Superliga

Comentarii

Adrian Ambrosie a fost atacat dur, azi, în direct, de Florin Prunea, care l-a numit „dobitoc” şi l-a acuzat că el ar fi principalul vinovat pentru situaţia dezastruoasă de la Iaşi.

Ambrosie, actualul vicepreşedinte al Comitelului Director al formaţiei Politehnica Iaşi, nu a acceptat modul cum Prunea i s-a adresat şi l-a anunţat că îl va da în judecată. 
„Am văzut ce a spus despre mine în această dimineaţă. Dar nu mă apuc să intru în jocul domnului Florin Prunea. Dânsul ştie că săptămâna viitoare noi doi avem termen în procesul de calomnie pe care i l-am intentat. La început l-am rugat frumos să înceteze cu calomniile la adresa mea, dar nu a înţeles. Apoi a spus că eu fac spălare de bani în Transnistria şi în Republica Moldova. Pentru aceste acuze trebuie să aducă probe în faţa judecătorilor, iar eu voi lăsa instanţa să îşi facă datoria. Alte lucruri nu am ce sa spun despre domnul Prunea. Repet: ne vom vedea în faţa judecătorului”, a spus Adrian Ambrosie pentru ProSport.
CE A SPUS PRUNEA DESPRE AMBROSIE:
„Este greu ca cineva din Iaşi să facă treabă acolo, e imposibil. Nu ai nicio şansă acolo. Acolo există o persoană care se numeşte Ambrosie. Venea pe la mine şi nu mă scotea din astea…ce bun sunt…ce glaspapir îmi dădea…iar după ce ieşea din biroul meu era la primar la uşă şi-i spunea ce fac la club. După aceea iar venea la mine ca să-l ajut cu deplasările pentru echipa de fete. Primarul Chirica l-a luat pe băiatul ăsta cu trening şi muci la nas şi l-a îmbrăcat în costum. A ajuns preşedinte la un club din Liga 1. Salariul e de 4.000 de euro. I-ai dat putere dobitocului şi să te vezi acum…Ambrosie n-a condus o căruţă în viaţa lui. El este în spatele a ceea ce se întâmplă la echipă. Chesia cu nocturna nu este întâmplătoare… Nimeni din cadrul clubului nu a spus nimic, doar Pancu a spus asta. S-au făcut greşeli mari pe toate palierele”, a spus Florin Prunea la ProSport LIVE.
PRUNEA A PLECAT CU SCANDAL DIN COPOU
Florin Prunea a fost demis din funcţia de preşedinte al lui Poli Iaşi în 2017, înainte ca propriul său contract să expire, iar fostul portar al naţionalei i-a dat în judecat pe ieşeni.  Magistraţii din cadrul Tribunalului Bucureşti au decis să îi dea dreptate lui Florin Prunea, iar fostul internaţional a primit mai multe despăgubiri din partea clubului din Copou. 

Afla mai multe despre: adrian ambrosiepoli iasiflorin prunea 

viewscnt
Articole similare