Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Bălan explică progresul giuleştenilor: ”Poate e şi bulanul, ne-a trebuit puţin noroc!”

Adrian Bălan explică progresul giuleştenilor: ”Poate e şi bulanul, ne-a trebuit puţin noroc!”

Rapid

Comentarii

Atacantul rapidist, Adrian Bălan, s-a declarat fericit la finalul victoriei obţinute de Rapid, 4-0 cu Dunărea Călăraşi.

”Poate e şi bulanul, ne-a trebuit puţin noroc. Ne dorim foarte mult pentru noi şi pentru suporterii noştri să promovăm. Ştiam că la meciul acesta trebuie să dăm totul, că nu mai avem nimic de pierdut. Dacă pierdeam eram în playout. Am dat totul pe teren şi ne-a ieşit. Miţă (n.r Mihai Iosif, antrenor Rapid( a venit cu bulanul, ca să zic aşa. E un antrenor foarte bun, dar poate i-a lipsit norocul. Deocamdată nu am realizat nimic, dacă noi nu scoatem un rezultat bun şi la Metaloglobus. Trebuie să fim calmi, cum am fost şi săptămâna aceasta, să analizăm bine şi să câştigăm” a declarat atacantul Adrian Bălan, la finalul meciului.

Rapid a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), echipa Dunărea Călăraşi, în etapa a XX-a a Ligii a II-a.

Au marcat: Ariel Lopes '3 (a), Bălan '19, '67, Hlistei '71 (p). După acest succes, Rapid a urcat de pe locul 11 pe locul 8, cu 30 de puncte, la egalitate cu Metaloglobus şi CS Mioveni, de pe locurile 6-7.

ASU Poli Timişoara conduce în clasament, cu 21 de puncte, urmată de U Craiova 1948, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Farul Constanţa şi Dunărea Călăraşi, toate cu câte 31 de puncte.
 

Afla mai multe despre: adrian bălan 

viewscnt
Articole similare