Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Falub a găsit cheia succesului la Academica Clinceni. ”Să vă spun, sincer, sunt un pic surprins!”

Adrian Falub a găsit cheia succesului la Academica Clinceni. ”Să vă spun, sincer, sunt un pic surprins!”

Academica Clinceni

Comentarii

Academica Clinceni a câştigat, în deplasare, contra FC U Craiova 1948, cu 2-1, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii 1, în care a condus cu 1-0.

Academica Clinceni a înregistrat două victorii consecutive în Liga 1 şi a părăsit ultima poziţie a clasamentului. La finalul meciului, Adrian Falub a dezvăluit ce schimbări a făcut la echipă de când a venit. 

”Să vă spun, sincer, sunt un pic surprins!”

”Am obţinut o victorie meritată. Am ştiut să îi blocăm foarte bine. Am avut ocaziile cele mai clare, puteam să mai marcăm. Am făcut ceea ce ne-am propus, avem nevoie de puncte. Să vă spun sincer, sunt un pic surprins... mă aşteptam să fie mai multe greşeli sau mai multe dificultăţi în exprimare, pentru că nu este un sistem de joc foarte uşor de pus în aplicare. Dar sunt jucători care au experienţă, inteligenţi şi, după trei antrenamente, am reuşit să facem câteva lucruri care ne-au ajutat astăzi. Am blocat pe benzi Craiova, au adus centrări puţine şi n-au fost foarte utile pentru vârfuri, au jucători foarte buni la cap, precum Compagno. Am reuşit să blocăm construcţia lor, în prima repriză am dat gol după o acţiune de presing.

N-am oferit mult spectacol, dar ca organizare a fost o victorie meritată. Ştiu că primul lucru şi cel mai uşor lucru de schimbat la fotbal e starea de spirit. Fizic şi tehnic e greu să schimbi ceva. Dar starea de spirit se poate schimba într-o zi. S-a schimbat acţionariatul, s-au făcut nişte promisiuni şi s-a schimbat starea de spirit. Jucătorii au calitate, dar aveau nevoie de o motivaţie.

Va fi dificil pentru noi, întâlnim în etapa următoare Voluntari, o echipă în formă, care joacă mai pragmatic decât noi. Din punct de vedere fizic, va fi dificil să jucăm. Am jucat două meciuri din moral, din entuziasm, dar sper să ne putem recupera până la următorul meci”, a spus Adrian Falub, la finalul meciului. 

În clasament, lider este CFR Cluj, cu 48 de puncte, urmată pe podium de FCSB – 40 de puncte şi FC Voluntari – 32 de puncte. Cele trei echipe au câte 18 jocuri. U Craiova 1948 se află pe poziţia 14, cu 15 puncte, iar Academica Clinceni a urcat pe 15, cu 10 puncte.

 

Afla mai multe despre: clinceni-liga 1-adrian falub 

viewscnt
Articole similare