Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Iencsi a analizat lupta pentru promovare. Cine este favorita, în viziunea antrenorului Rapidului

Adrian Iencsi a analizat lupta pentru promovare. Cine este favorita, în viziunea antrenorului Rapidului

Rapid

Comentarii

Antrenorul Rapidului Adrian Iencsi a susţinut, vineri, o conferinţă de presă înaintea partidei pe care giuleştenii o vor disputa contra formaţiei Turris Turnu Măgurele, sâmbătă, de la 14:30.

Tehnicianul se bucură de rezultatele obţinute de Rapid până acum în Liga 2 şi atrage atenţia că şi echipele mici pot provoca surprize în această ediţie.

”Începutul bun dă moral jucătorilor, îi motivează foarte mult. Este un campionat foarte echilibrat, chiar şi echipele mici pot crea surprize.”, a declarat Adrian Iencsi.

Chiar dacă Rapid are 9 puncte după primele etape, iar Turris nu a strâns decât 4 puncte, Iencsi vede formaţia din Turnu Măgurele drept principala favorită la promovarea în Liga 1.

”Este favorita seriei, o echipă omogenă, o echipă care are acelaşi antrenor, care a avut continuitate cu acelaşi antrenor, s-au format acolo relaţii de joc şi eu o consider echipa cea mai puternică din această serie.

Probabil că vor avea ambiţie mult mai mare, au avut de suferit sezonul trecut, au pierdut promovarea pentru o secundă, dar eu trebuie să mă gândesc foarte serios la echipa mea.”, a adăugat tehnicianul alb-vişiniilor. 

Afla mai multe despre: rapidliga 2 

viewscnt
Articole similare