Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Iencsi, trist după remiza cu Turris: "Sufăr pentru băieţii mei" Atac direct la Eric Lincar: "Părinţii mei m-au educat. Nu fac ce face el"

Adrian Iencsi, trist după remiza cu Turris: "Sufăr pentru băieţii mei" Atac direct la Eric Lincar: "Părinţii mei m-au educat. Nu fac ce face el"

Rapid

Comentarii

FC Rapid a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Turris-Oltul Turnu Măgurele, într-un meci din etapa a patra a Ligii 2.

Gazdele au deschis scorul în minutul 50, prin Hlistei.

De la Turris a fost eliminat în minutul 69 Pîrvulescu, iar în minutul 90+3 oaspeţii au egalat prin Damascan.

Antrenorul Rapidului, Adrian Iencsi, a explicat după meci:

"Sufăr pentru băieţii mei pentru că au făcut un joc foarte bun, au avut o determinare fantastică şi când primeşti gol pe finalul partidei e un pic frustrant, dureros"

El a comentat şi ieşirile lui Erik Lincar, antrenorul formaţiei adverse: "Nu e normal ca un antrenor să vorbească de o altă echipă de ce beneficii a avut în trecut, că am avut parte de penalty-uri. Eu nu pot să fac aşa ceva pentru că părinţii mei mi-au dat o educaţie bună, şi antrenorii la fel, să nu vorbesc de alţii ci doar de echipa mea" a spus Iencsi, care a confirmat unde va evolua Rapid în runda viitoare pe teren propriu: "Şi următoarea etapă o să o jucăm aici, nu ştiu pe viitor unde vom juca"

Afla mai multe despre: iencsi 

viewscnt
Articole similare