Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Ilie a rămas impresionat de evoluţia lui Octavian Popescu din partida cu Rapid: ”Are ceva din mine!”

Adrian Ilie a rămas impresionat de evoluţia lui Octavian Popescu din partida cu Rapid: ”Are ceva din mine!”

FCSB

Comentarii

Adrian Ilie, fostul internaţional, a fost impresionat de prestaţia pe care a avut-o Octavian Popescu în partida cu Rapid.

FCSB a reuşit să câştige marele derby cu rivala Rapid, scor 3-1, în urma unui joc dominat autoritar de roş-albaştri. Tavi Popescu a reuşit să marcheze pentru prima dată după aproape şase luni şi i-a ”livrat” şi o pasă decisivă lui Cordea, iar jucătorul de 19 ani este de părere că acum şi-a revenit.

Adrian Ilie a fost impresionat de prestaţia pe care a avut-o tânărul jucător de la FCSB. El susţine că Tavi Popescu îi aminteşte de modul cum evolua el pe teren.  

”Are ceva din mine!”

”Finalizare din prima, uşor în colţul lung. Joacă simplu, finalizare simplă. Execuţie foarte bună a lui Tavi Popescu, are calitatea asta. Are ceva din mine. A profitat foarte mult de şansa pe care a avut-o în acest meci. Trebuie să îi dea continuitate.

Îmi place acum că a spus în cealaltă emisiune că a uitat fotbalul. Începe să îl joace din momentul de faţă. Din punctul meu de vedere, trebuie să îşi facă o analiză personală, pentru că trebuie să ajungă mult mai sus.

Să ia ca reper acest meci să fie cel mai prost meci jucat în cariera lui. La execuţia de aseară, are ceva din mine. A lovit mingea simplu, a ales foarte bine momentul. Portarul, chiar dacă este bine poziţionat, nu are ce face.

Alege momentele foarte bine. În urmă cu o lună de zile dădea la poartă. Pasa la golul lui Cordea este exact la întâlnire, cât trebuie. Are multă calitate şi oameni în club în jurul lui, inclusiv Meme-ul, pe care îl consider unul dintre cei mai mari conducători, să meargă să vorbească cu el în fiecare zi”, a spus Adrian Ilie, pentru Fanatik.

FCSB a învins pe Rapid cu 3-1 în derbiul etapei a 17-a din Superligă

În minutul 10 Rapid a avut un gol anulat pentru ofsaid la Dragoş Grigore. În minutul 14, Cordea a deschis scorul pentru FCSB, după ce Olaru a interceptat mingea, a trimis la Octavian Popescu, iar acesta a pasat în faţa porţii pentrui Cordea.

În minutul 29, Compagno a înscris pentru 2-0. În minutul 39, arbitrul a întrerupt meciul pentru două minute, vorbind cu cei doi căpitani de echipă şi cerând crainicului stadionului să anunţe cele două galerii că rasismul nu are ce căuta pe terenul de fotbal.

În minutul 57 Cordea a pasat pentru Octavian Popescu şi acesta a marcat al treilea gol al meciului. Junior Morais a primit cartonaşul roşu în minutul 70 după ce l-a lovit pe Cordea.

În minutul 76, Dugandzic a transformat un penalti pentru 3-1. FCSB este pe locul  7 în clasament, cu 23 de puncte şi cu două meciuri mai puţin disputate.

Afla mai multe despre: fcsb-adrian ilie-octavian popescu 

viewscnt
Articole similare