Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Ilie a vorbit despre Man şi Mihăilă: „Nu cred că vor să joace în Serie B”. Sfatul dat de „Cobra”

Adrian Ilie a vorbit despre Man şi Mihăilă: „Nu cred că vor să joace în Serie B”. Sfatul dat de „Cobra”

Serie A

Comentarii

Chiar dacă a investit sume importante de bani în transferuri, Parma nu s-a salvat de la retrogradare.

Adrian Ilie a vorbit despre Man şi Mihăilă: „Nu cred că vor să joace în Serie B”. Sfatul dat de „Cobra”

Echipa a retrogradat în acest sezon în Serie B. Astfel că Dennis Man şi Valentin Mihăilă vor fi nevoiţi să joace în al doilea eşalon al fotbalului italian.

Adrian Ilie, fostul mare fotbalist, a vorbit despre cei doi jucători şi a avut doar cuvinte de laudă la adresa românilor.

Ilie, însă consideră că faptul că Parma va evolua în Serie B s-ar putea să aibă un impact negativ asupra celor doi.



„Din ce-mi place mie, Valentin Mihăilă are o calitate în plus. Are o viteză şi o forţă-n dribling. El chiar atacă poarta. Îmi mai place Dennis Man că s-a adaptat acolo şi joacă la un alt nivel. Ar fi bine ca ei să rămână la acelaşi nivel. În Italia sau într-un alt campionat puternic. Poate împrumutaţi. Nici ei nu cred că vor să joace în liga a doua. Dar dacă clubul nu vrea să-i dea, vor fi nevoiţi să joace. Să nu scadă nivelul”, a spus Adrian Ilie, în cadrul emisiunii PlayMaker.

Roberto D'Aversa a plecat de la echipă, iar în sezonul viitor Man şi Mihăilă vor fi antrenaţi de către Enzo Maresca. Cei doi internaţionali au ratat ultimele meciuri ale Parmei din Serie A din cauza unor accidentări. Valentin Mihăilă a jucat 17 meciuri în tricoul Parmei, a înscris de 4 ori şi a oferit 3 pase decisive. Dennis Man a bifat 14 apariţii, a marcat de două ori şi a oferit o pasă decisivă.

Parma are un nou antrenor

În cursul zilei de joi, Parma a confirmat aducerea noului antrenor, Enzo Maresca, fostul tehnician al echipei U23 a lui Manchester City.

Aşa cum anunţa Telekom Sport în urmă cu câteva zile, Enzo Maresca a venit la Parma pentru a îl înlocui pe Roberto D'Aversa. Tehnicianul care şi-a încheiat al doilea mandat pe banca ”cruciaţilor” cu nouă înfrângeri consecutive a fost demis după ce a retrogradat echipa.

CV-ul noului antrenor de la Parma

În vârstă de 41 de ani, noul antrenor al Parmei a mai trecut şi pe la West Ham, ca secund, înainte de aventura din Manchester. În cariera de jucător, Maresca a trecut pe la o multitudine de cluburi, printre care Juventus, Palermo, Olympiacos sau Malaga.

Tehnicianul a semnat un contract valabil pe doi ani şi va avea ca obiectiv promovarea înapoi în Serie A la prima încercare.

Dennis Man, sub "lupa" jurnaliştilor italieni după şase luni în Serie A: "Marele transfer din ianuarie nu a trădat aşteptările!". Ce scriu cei de la Parma Live

Afla mai multe despre: serie adennis manvalentin mihailaadrian ilie 

viewscnt
Articole similare