Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Ilie are încredere în naţionala lui Mirel Rădoi: ”Putem ajunge în finală şi poate o şi câştigăm” Ce spune despre evoluţiile jucătorilor

Adrian Ilie are încredere în naţionala lui Mirel Rădoi: ”Putem ajunge în finală şi poate o şi câştigăm” Ce spune despre evoluţiile jucătorilor

Fotbal

Comentarii

Foştii jucători ai naţionalei României, încântaţi de evoluţia ”tricolorilor” mici la Campionatul European din Italia, unde acesţia au reuşit două victorii categorice cu naţionala Croaţiei (4-1) şi cea a Angliei (4-2).

Cel supranumit ”Cobra” este convins că naţionala nostră poate juca finala la CE. ”În finală poate să se oprească şi sper să o câştigăm”, a spus Adrian Ilie la Telekom Sport. Întrebat dacă Franţa este o echipă mai puternică decât Anglia, acesta a adăugat: ”Mai puternică, dar Anglia este la fel ca Franţa. Dacă am putut cu Anglia, eu cred că şi cu Franţa o să fie un meci frumos”.

Despre evoluţia tricolorilor: ”În primul meci, Băluţă şi Cicâldău au jucat foarte bine, Ianis a jucat foarte bine în meciul cu Anglia. Nu trebuie să aibă presiune. Ar trebui să fie mândru că este copilul lui Hagi şi să demonstreze că este la fel de bun ca el”, a mai spus ”Cobra”.

Victoriile categorice reuşite de naţionala U21 a României au creat un entuziasm puternic în rândul suporterilor. ”Sunt motive întemeiate. Dacă există acest entuziasm, atunci şi motivele sunt întemeiate. Să trecem cu bine şi peste meciul acesta, cu Franţa, iar atunci va rămâne de văzut cu cine vom merge mai departe”, a spus Ionel Ganea la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: national u21 

viewscnt
Articole similare