Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Ilie ştie unde este problema la echipa naţională! "Acolo mai trebuie lucrat" Ce a spus fostul internaţional despre şansele României la Olimpiadă

Adrian Ilie ştie unde este problema la echipa naţională! "Acolo mai trebuie lucrat" Ce a spus fostul internaţional despre şansele României la Olimpiadă

Echipa națională

Comentarii

Fostul internaţional român, Adrian Ilie, a vorbit despre echipa naţională.

România luptă pentru o calificare la Campionatul Mondial din 2022, însă misiunea pare dificilă după eşecul în faţa Armeniei. Mai mult decât, din grupa tricolorilor mai face parte şi naţionala Germaniei. 

Adrian Ilie consideră că naţionala are şanse de calificare şi că trebuie mai lucreze la partea mentală a jucătorilor. 

"Sunt şanse, fiindcă să nu uităm că totuşi suntem la început. E drept, că vor fi meciuri foarte grele, nu mai avem o echipă naţională ca înainte, avem o grupă grea cu Germania… Meciul cu Armenia? Nu cred că se mai întâmplă încă o dată ceea ce s-a întâmplat acolo. Eu cred că la echipa naţională, trebuie să fii constant. Pentru că, de exemplu, ai jucat bine cu Germania care nu ţi-a creat aşa mari probleme, iar la meciul următor nu ai mai dat acelaşi randament. Acolo mai trebuie lucrat. Şi cu mentalul", a spus Adrian Ilie pentru PlaySport.

Ce face România la Tokyo?

România face parte din grupa B pentru meciurile de la Jocurile Olimpice din Tokyo şi va evolua împotriva selecţionatelor din Noua Zeelanda, Coreea de Nord şi Honduras. Fostul jucător de la Valencia crede că România poate câştiga o medalie la Tokyo. 

"Am şi fost acum doi ani, la Rimini, i-am văzut, avem o echipă bună la tineret, sper ca toţi jucătorii de la U21 să facă pasul cât mai repede la echipa mare. Da, eu zic că avem o echipă de medalie, şi grupa ne avantajează", a spus fostul internaţional. 

Afla mai multe despre: adrian ilie 

viewscnt
Articole similare