Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Matei, reacţie de neînţeles la interviul de după meci. Replică acidă pentru reporter: "Am răspuns, nu aţi auzit?"

Adrian Matei, reacţie de neînţeles la interviul de după meci. Replică acidă pentru reporter: "Am răspuns, nu aţi auzit?"

Rapid

Comentarii

Rapid a fost învinsă de FC Voluntari, scor 0-1 şi a ajuns la a 5-a înfrângerea consecutivă de pe teren propriu.

La interviul de după meci, ”principalul” din acte de la Rapid, Adrian Matei a părut extrem de deranjat de întrebările reporterului.

Întrebat ce s-a întâmplat cu atitudinea jucătorilor, Adi Matei a răspuns scurt.

"Nu ştiu ce aţi auzit dvs (n.r.: jucătorii spuneau că au simţit că unii nu au avut atitudine), dar important e ca jucătorii care intră pe teren trebuie să arate motivaţie şi că sunt în spiritul Rapidului.

Cred că suntem pe un trend descendent, dar cu siguranţă că lucrurile se vor îndrepta în această săptămână prin antrenamente şi prin faptul că le vor pune în aplicare şi la meciuri", a spus Matei.

Matei a evitat să răspundă în mod clar la multe întrebări simple şi a declarat: "Eu am mai spus că încercăm să ajutăm clubul, iar întrebările trebuie să le puneţi cui trebuie să răspundă, nu mie"

O altă fază ce l-a deranjat pe omul de la Rapid a fost când reporterul i-a amintit că el putea să dea indicaţii de pe bancă: "Eu v-am răspuns, dar dacă nu m-aţi auzit, v-am răspuns deja".

Afla mai multe despre: rapidadrian matei 

viewscnt
Articole similare