Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mazilu, analizat după victoria cu Sheriff: „Dacă va juca la 20 de ani cum o face la 17, atunci va fi considerat mediocru” | EXCLUSIV

Adrian Mazilu, analizat după victoria cu Sheriff: „Dacă va juca la 20 de ani cum o face la 17, atunci va fi considerat mediocru” | EXCLUSIV
Comentarii

Adrian Mazilu (17 ani), unul dintre cei mai buni jucători de la Farul, a fost analizat după victoria cu Sheriff Tiraspol, scor 1-0, din debutul preliminariilor Champions League.

Adrian Mazilu, sub lupă după victoria Farului cu Sheriff

Bogdan Cosmescu a analizat în emisiunea de după meci prestaţia lui Adrian Mazilu. Deşi îl consideră un jucător extrem de talentat, comentatorul Orange Sport trage un semnal de alarmă în privinţa importanţei creşterii lui Mazilu. 

„Mazilu arată fantastic pentru 17 ani, problema este cât potenţial de creştere are. Dacă are potenţial, poate deveni unul dintre cei mai buni atacanţi din Europa. Dar dacă n-are şi rămâne la fel şi la 20 de ani, e un jucător modest.

Dacă el va juca la 20 de ani cum joacă la 17 ani, atunci va fi considerat un jucător modest, mediocru. E posibil să crească foarte mult şi sper din tot sufletul s-o facă, dar dacă rămâne la nivelul ăsta, e modest”, a declarat Bogdan Cosmescu la Orange Sport.

Pleacă Adrian Mazilu de la Farul? „Suntem în discuţii cu mai multe cluburi”

Ciprian Marica, acţionar la Farul, a vorbit despre posibilitatea acestui transfer, după ce „marinarii” au câştigat manşa tur cu Sheriff, scor 1-0, din debutul preliminariilor Champions League.

„A spus şi domnul Popescu că suntem în discuţii cu mai multe cluburi pentru Mazilu. Nu s-a semnat nimic. Până nu se înţeleg cluburile şi jucătorul, nu putem anunţa nimic”, a declarat Ciprian Marica, la finalul meciului de la Constanţa. 

Cea mai probabilă pistă este Brighton, formaţia din Premier League transferându-l în trecut şi pe Tudor Băluţă, tot de la formaţia pregătită de Gică Hagi.

Afla mai multe despre: adrian mazilufarulchampions league 

viewscnt
Articole similare