Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mazilu, pe picior de plecare de la Farul. Ofertă de 8 milioane de euro din Premier League

Adrian Mazilu, pe picior de plecare de la Farul. Ofertă de 8 milioane de euro din Premier League

Farul Constanța

Comentarii

Adrian Mazilu (17 ani) este pe picior de plecare de la Farul. Un club din Premier League îl urmăreşte şi este dispusă să ofere până la opt milioane de euro.

Adrian Mazilu este un star în plină ascensiune în fotbalul românesc. Deşi nu a ieşit în evidenţă la EURO U21 2023, tânărul de numai 17 ani a rămas în atenţia echipelor din vestul Europei.

Acestea i-au monitorizat cu atenţie evoluţia din acest an, la Farul Constanţa, iar acum ar fi venit şi o ofertă extrem de importantă.

Adrian Mazilu, pe picior de plecare de la Farul. Ofertă de 8 milioane de euro din Premier League

Concret, Crystal Palace ar fi dispusă să ofere până la opt milioane de euro pentru ”diamantul” lui Gică Hagi, informează cei de la Fanatik.

Clubul din Premier League ar începe negocierile de la şapte milioane, dar ar fi de acord să pluseze la opt milioane de euro, dacă Farul Constanţa va ţine de preţ. Gică Hagi ar încerca să obţină şi mai mult.

La primul său sezon la nivel de seniori, Adrian Mazilu a avut o stagiune impresionantă. A jucat 21 de meciuri în toate competiţiile, dar a avut o eficienţă remarcabilă. A marcat şapte goluri şi a oferit o pasă decisivă.

Acesta evoluţii i-au adus o creştere a cotei de piaţă uriaşă, iar acum jucătorul de 17 ani valorează 1,3 milioane de euro.

Astfel, Crystal Palace îşi va trimite şi câţiva reprezentanţi pentru a-l vedea pe Mazilu la lucru şi la meciul Farului cu Sheriff Tiraspol, din prima manşă a turului 1 preliminar din Liga Campionilor, la data de 12 iulie.

În sezonul precedent, Crystal Palace a terminat pe locul 11 în Premier League.

Afla mai multe despre: faruladrian mazilucrystal palacepremier leaguegica hagi 

viewscnt
Articole similare