Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mihalcea a reacţionat după ce a debutat cu stângul în Superligă: ”Să iei două goluri din faze fixe e lipsă de responsabilitate!”

Adrian Mihalcea a reacţionat după ce a debutat cu stângul în Superligă: ”Să iei două goluri din faze fixe e lipsă de responsabilitate!”

Chindia Targoviste

Comentarii

FC Botoşani a învins, luni, pe Chindia Târgovişte, scor 3-2 (3-1), într-un meci contând pentru etapa 1 din Superligă. A fost meciul de debut pentru Mihai Teja pe banca tehnică a moldovenilor.

FC Botoşani a deschis scorul prin Mailat, din penalti, în minutul 3, iar Chindia a egalat zece minute mai târziu, prin Andrei Şerban, din pasa lui Neguţ. FC Botoşani a trecut din nou în avantaj în minutul 29, prin Eduard Florescu, iar în minutul 31, moldovenii au înscris al treilea lor gol, Mailat reuşind dubla.

Chindia a replicat imediat după pauză, în minutul 48, când Mihaiu a redus din diferenţă cu un voleu din careu. În minutul 62, Chindia a rămas în zece după eliminarea lui Căpuşă pentru un fault la Mateus, jucătorul târgoviştean primind direct cartonaşul roşu.

Şase minute mai târziu, Mateus a echilibrat balanţa – a primit al doilea galben şi a fost eliminat. Până la final, nu s-a mai înscris şi meciul s-a încheiat cu victoria echipei FC Botoşani, scor 3-2, în faţa formaţiei Chindia Târgovişte. La finalul meciului, antrenorul de la Chindia a spus că echipa lui va câştiga dacă va juca în meciurile următoarele ca în repriza secundă a meciului cu Botoşani. 

”Să iei două goluri din faze fixe e lipsă de responsabilitate!”

”Am început foarte prost, minutul doi, penalty. Să iei două goluri din faze fixe e lipsă de responsabilitate. Dar, în repriza a doua am jucat altceva. Am presat, am dominat în totalitate, am avut ocazii, nu am reuşit să marcăm şi golul trei. Dar, dacă vom elimina greşelile din prima repriză va fi altceva şi vom avea şi rezultate mult mai bune.

Sunt mulţumit de băieţi, păcat de acel cartonaş roşu, dar sunt încrezător. Ce am văzut azi mă face să cred că vom avea jocuri şi victorii importante. Mă bucur pentru fiecare jucător în parte, pentru atitudinea schimbată din repriza a doua, dar nu am câştigat. Trebuie ca de acum înainte să avem o atitudine războinică şi vor veni şi rezultatele”, a spus Mihalcea, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: chindia-botoşani-mihalcea 

viewscnt
Articole similare