Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu a pierdut procesul împotriva lui Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir. Ce decizie a făcut Curtea de Apel

Adrian Mititelu a pierdut procesul împotriva lui Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir. Ce decizie a făcut Curtea de Apel

Superliga

Comentarii

Curtea de Apel Bucureşti a respins recursul lui Adrian Mititelu în procesul intentat de acesta mai multor instituţii, asociaţii şi persoane, printre care: FRF, LPF, Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, Răzvan Burleanu, ANAF, municipiul Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, Pavel Badea, Mihai Rotaru, CS Universitatea Craiova, OSIM, precum şi membrii Comitetului executiv al FRF care au decis dezafilierea echipei lui Adrian Mititelu, FC Universitatea Craiova, în 2011.

Mitielu solicita daune după ce echipa sa, FC Universitatea Craiova, a fost dezafliliată, dar şi acordarea unui loc în Liga a 2-a pentru oraşul Craiova în 2012, de către adunarea generală FRF. Locul a fost acesat un an mai tărziu de CS Universitatea Craiova, actuala ocupantă a locului 3 în Liga 1. Faptul că Mititelu s-a adresat instanţelor civile înainte de a epuiza căile fotbalistice, prevăzute la afilierea unui club de fotbal la FRF, a fost principalul motiv al dezafiliării echipei. Federaţia decisese că echipa olteană trebuia să îi plătească lui Victor Piţurcă, fostul antrenor, suma de 7 milioane de euro, în urma contractului semnat între cele două părţi.

”Respinge excepţia inadmisibilităţii recursului declarat de Mititelu Adrian Marin. Respinge recursurile ca nefondate. Obligă pe recurenţi la plata sumei de 11.366,84 lei cu titlu de cheltuieli de judecată catre intimatul Mircea Sandu. Definitivă” este precizat în sentinţa din data de 16 februarie a Secţiei IV civile a Curţii de Apel Bucureşti. Astfel, pe lângă pierderea procesului, finanţatorul FCU Craiova va trebuie să îi acopere lui Mircea Sandu şi cheltuielile de judecată.

În proces a fost parte şi statul român, mai exact ANAF-ul, care avea de recuperat o datorie pe care o avea echipa lui Adrian Mititelu. În urma dezafilierii clubului şi eliberării jucătorilor, ANAF nu a putut să-şi recupereze suma datorată de clubul omului de afaceri.

Mititelu este în continuare incarcerat pentru evaziune fisaclă. Acesta a încercat să fenteze fiscul în cazul transferului lui Mihai Costea, încasând 1,1 milioane de euro ce ar fi trebuit de fapt să ajungă în conturile ANAF-ului.

Afla mai multe despre: adrian mititelulpffrffcu craiova 

viewscnt
Articole similare