Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu, aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Încearcă să aducă la Craiova un fost jucător al lui Dinamo

Adrian Mititelu, aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Încearcă să aducă la Craiova un fost jucător al lui Dinamogalerie foto

Fotbal

Comentarii

Proaspăt promovată în Liga a 2-a, FCU Craiova este cea mai activă formaţie pe piaţa transferurilor. Patronul echipei, Adrian Mititelu, a perfectat câteva înţelegeri importante, însă nu se opreşte aici. Îl doreşte şi pe fostul dinamovist Vali Lazăr.

Conform informţiilor oferite de Prosport, Adrian Mititelu s-a interesat şi chiar i-a înaintat o propunere fostului jucător de la Dinamo, Vali Lazăr, dar pentru moment nu a primit niciun răspuns. Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani are câteva contacte din campionatul Ciprului şi tinde să le considere prioritare.

Dacă niciuna dintre discuţii nu se concretizează, Vali Lazăr nu ar fi deranjat să meargă în Liga a 2-a, la FCU Craiova, acolo unde Adrian Mititelu oferă salarii generoase. S-a discutat, zilele trecute, de un interes al oltenilor şi pentru fundaşul Rapidului, Facundo Mallo, om de bază în sezonul trecut, însă nimic concret până la această oră.

În cariera sa, Vali Lazăr a evoluat pentru Petrolul, Chimia Brazi, Sportul Studenţesc, Dinamo în trei rânduri, Concordia Chiajna, Al Sailiya (Qatar), Al Kharitiyat (Qatar) şi Umraniyespor (Turcia).  În ultimele şase luni a evoluat pentru Dinamo, fiind unul dintre "câinii" care nu au abandonat lupta furibundă pentru salvarea de la retrogradare.

Până în acest moment, FCU Craiova i-a transferat pe Robert Popa, Călin Cristea, Jeremy Huyghebaert, Andrea Campagno, Constantin Albu, Andrei Albu, Andrei Ciolacu şi Valentin Munteanu.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare