Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu îşi face trupă de Liga a 2-a. A transferat un jucător cu peste 100 de meciuri în prima ligă din Belgia

Adrian Mititelu îşi face trupă de Liga a 2-a. A transferat un jucător cu peste 100 de meciuri în prima ligă din Belgia

Fotbal

Comentarii

Fierbe Oltenia! Martor la succesul rivalei CSU, care are şanse reale la titlul din Liga 1, Adrian Mititelu îşi creionează un lot competitiv, cu care să se bată la promovare în sezonul următor al Ligii a 2-a.

FCU Craiova a transferat trei jucători, în ultimele zile, iar cel mai important dintre aceştia este Jeremy Huyghebaert (31 de ani), fundaş belgian care a evoluat ultima dată, la Royal Excel Mouscron Peruwelz, fosta echipă antrenată de Mircea Rednic. Are peste 100 de meciuri în prima ligă din Belgia. În cariera sa a mai evoluat pentru KSV Roeselare (Belgia), Auxerre II (Franţa), YR KV Mechelen, Royal White Star Bruxelles (ambele din Belgia) sau Neuchatel Xamax (Elveţia). Acesta a venit în România de trei săptămâni, iar în primele două a stat în carantină.

Al doilea jucător este Andrea Campagno (24 de ani), un atacant italian care în ultimele două sezoane a evoluat în San Marino, la echipa Tre Fiori, alături de care a câştigat Cupa şi Supercupa. În ediţia 2019/2020 a avut 13 meciuri şi 11 goluri, iar în cea trecută a avut 23 de partide şi 22 de goluri. E originar din Palermo, s-a format la Catania şi în cariera sa a evoluat pentru echipe din ligile inferioare din Italia, precum: Due Torri, Pinerolo, Argentina, Borgosesia sau Nuorese. În vara lui 2018 a semnat cu Tre Fiori, din San Marino.

Al treilea jucător este român, cu experienţă vastă în Liga 1, este Călin Cristea (32 de ani). Mijlocaşul central ofensiv originar din Alba Iulia a evoluat, în ultimul sezon, pentru CSM Reşiţa. În cariera sa, în care are şi multe meciuri jucate la nivelul Ligii 1, a mai evoluat pentru Unirea Alba Iulia, Pandurii Târgu Jiu, FC Braşov, Racing Beirut (Liban), CSM Râmnicu Vâlcea, Dunărea Călăraşi, Energeticianul (actuala Viitorul Pandurii Târgu Jiu) şi SC Oţelul Galaţi. În 2013 a ieşit vicecampionat cu Pandurii, iar în 2018 a promovat în Liga 1 cu Dunărea Călăraşi.

La capitolul "ieşiri", Eugen Trică a renunţat la şase jucători: Claudiu Dragu, Constantin Grecu, Claudiu Chindriş, Cornel Suciu, Kevin Trabalka şi Ovidiu Dănănae. Ultimul dintre aceştia s-a retras din activitate şi va fi antrenor secund în staff-ul lui Eugen Trică.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare