Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu jr. a fost interzis un an pe stadioane! Pedeapsă dură după ce a aruncat cu sticla înspre Cristi Săpunaru

Adrian Mititelu jr. a fost interzis un an pe stadioane! Pedeapsă dură după ce a aruncat cu sticla înspre Cristi Săpunaru

Rapid

Comentarii

Rapid a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, luni, în compania echipei FC U Craiova 1948, în etapa a XIV-a a Ligii I.

Ies la iveală detalii incredibile de la meciul Rapid - U Craiova 1948. Adrian Mititelu Jr ar fi aruncat cu sticla înspre Crisit Săpunaru! + Suspendare uriaşă 

UPDATE Reacţia lui Mititelu Jr.:

Adrian Mititelu jr a explicat ce s-a întâmplat la finalul meciului.

„Mi s-au luat date de pe buletin numai mie, jandarmul a fost foarte politicos. Am crezut că îmi dă doar amendă. Dar nu pot să cred. Ce-am făcut să fiu interzis un an? Nu poţi face apel, e executorie sancţiunea, durează şi un an. 

Am crezut că cer buletinul de ochii lumii. N-am mai păţit aşa. Cum să fie interzis un patron de club un an de pe stadioane? Dacă eram antrenor, ce se întâmpla?!”, a spus patronul FCU Craiova, potrivit gsp.ro.

Tensiunea finalului de partidă şi-a spus cuvântul. După minutul 70, meciul a fost întrerupt de un scandal între rapidişti şi persoane aflate la tribuna I. O sticlă a fost aruncată din acea zonă a arenei, iar Cristian Săpunaru s-a dus direct în faţa persoanelor aflate la tribună, în timp ce Buşu a aruncat pe margine recipientul.

Imediat, a început un conflict de la distanţă între părţi, în care mai multe înjurături au fost aruncate. Pe imaginile surprinse apare şi fiul patronului de la FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu junior, care era prezent in partea respectivă. 

Din primele informaţii, sticla ar fi fost aruncată spre Cristi Săpunaru chiar de Adrian Mititelu Jr, care ar fi primit suspendare uriaşă: are interzis pe stadione timp de un an! Anunţă as.ro.

Jandarmeria a emis un comunicat despre incidentele de ieri de la meciul Rapid - U Craiova 1948, scor 0-0. 

”Cu privire la incidentele care au avut loc la meciul de fotbal dintre echipele FC Rapid Bucureşti şi FC U Craiova 1948, facem precizarea că a fost aplicată o sancţiune contravenţională şi s-a stabilit măsura complementară de interzicere a accesului la competiţiile sportive, pe o perioadă de un an.

Sancţiunea contravenţională a fost aplicată unui oficial al clubului FC U Craiova 1948, conform art. 20, lit. i, din Legea nr. 4 /2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi jocurilor sportive.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea tuturor celor care au încălcat normele legale în vigoare.

Reamintim că, persoanelor care săvârşesc astfel de fapte li se poate aplica, pe lângă amendă şi sancţiunea complementară de interzicere a accesului la competiţiile şi jocurile sportive de genul celor la care aceştia au săvârşit fapte antisociale, potrivit Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive”, a transmis Jandarmeria.

Afla mai multe despre: rapidmititelu jrcristi sapunaru 

viewscnt
Articole similare