Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu Jr., euforic după ce echipa lui a promovat în Liga 1: ”CSU, nici nu ştii, cât de mic începi să fii!”. Ce planuri are la FCU Craiova

Adrian Mititelu Jr., euforic după ce echipa lui a promovat în Liga 1: ”CSU, nici nu ştii, cât de mic începi să fii!”. Ce planuri are la FCU Craiova

Liga 2

Comentarii

U Craiova 1948 a primit vizita lui Csikszereda în a opta etapă a play-off-ului Ligii 2.

Partida s-a încheiat cu scorul de 0-0, astfel că echipa familiei Mititelu a obţinut promovarea în prima divizie, cu două etape înainte de finalul campionatului. La sfârşitul meciului, Adrian Mititelu JR. a declarat că este fericit că a îndeplinit dorinţa tatalui sau, care nu s-a putut bucura de reuşită.

Adrian Mititelu a fost condamnat la închisoara în toamna anului trecut. De asemenea, fiul patronului de la FC U Craiova a lansat un mesaj ironic către echipa patronată de Mihai Rotaru. 

”A fost inimaginabil de greu, un moment magic, mă bucur de aceste clipe, însă am un mare regret că tatăl meu care e principalul ..., i se datorează totul şi nu se poate bucura fizic alături de noi. E o nedreptate mare, însă cred că în spatele gratiilor e foarte bucuros, mândru de noi toţi pentru că i-am îndeplinit visul de a promova în Liga 1 şi de a ne întoarce acolo unde ne este locul.

Nu vom face figuraţie în play-off, vom încerca să ne întărim. Mai e nevoie de jucatori pentru a face o figură frumoasă în Liga 1, începând de mâine vom trece la treabă. Mai avem un hop cu Rapidul şi dacă vom câştiga, vom fi matematic pe locul 1. Sper din tot sufletul să facem acest lucru pentru că e păcat.  

Merită bucuria pe care o avem acum şi împlinirea sufletească că am reuşit să-i îndeplinesc o dorinţă după care tatăl meu aleargă de 10 ani, să revină în Liga. Inclusiv la pauză, la acest meci, am vorbit cu jucatorii pentru că nu mint! Intru în vestiar, dar nu pentru a influenţa primul 11 sau schimbările. Intru pentru a-i motiva pe jucători şipentru că am o relaţie foarte deschisă, că am creat o familie unită la Craiova, asta a fost reţeta succesului.  În caz că fotbalului i-a fost dor de noi,  revenim! CSU, nici nu ştii, cât de mic începi să fii!”, a spus Mititelu JR. la sfârşitul meciului. 

 

Afla mai multe despre: mititelu jr. 

viewscnt
Articole similare