Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu Jr. sare în apărarea echipei sale: „Am jucat pe un gazon deplorabil şi pe 35 de grade”. Mesaj pentru suporteri

Adrian Mititelu Jr. sare în apărarea echipei sale: „Am jucat pe un gazon deplorabil şi pe 35 de grade”. Mesaj pentru suporteri

Superliga

Comentarii

Adrian Mititelu Jr., finanţatorul echipei FCU Craiova, se declară, per total, mulţumit de remiza cu Chindia Târgovişte, scor 0-0.

Echipa sa, FC U Craiova 1948, a obţinut doar un punct în disputa cu Chindia Târgovişte, iar Mititelu Jr le-a luat apărarea într-o postare publică pe Facebook. 

Mititelu Jr. a fost nemulţumit de gazul din Bănie. De asemenea, finanţatorul oltenilor a sărit în apărarea lui Adrian Mutu, antrenor pe care chiar el l-a numit la cârma echipei.

„Astăzi am întâlnit o echipă care în sezonul trecut a terminat pe locul 7 şi care a fost la un pas să intre în play-off. Chindia Târgovişte a rămas o echipă căreia este dificil să îi înscrii. Se «pune» pe două linii şi joacă pe contraatac şi se apără foarte bine. Pe contraatac este simplu să joci, însă să deţii posesia mingii este mai greu.

Să nu uitam că suntem o echipa nou-promovata care în această vara a adus 12 jucători noi! Să nu uităm că astăzi am avut 4 indisponibilităti: Bauza, Diallo, Achim si Compagno. Să nu uităm că am jucat la o temperatură de 35 de grade. Să nu uităm că am evoluat pe un gazon deplorabil. 

 Această echipă are nevoie şi de înfrângeri şi de egaluri pentru a progresa, pentru a se căli şi a juca fotbalul ofensiv pe care ni-l dorim cu toţii”

Nu încercăm să ne gasim alibiuri, dar haideţi să demonstrăm că noi, comunitatea suporterilor FCU Craiova 1948, nu facem nunţi din victorii, dar nici înmormântări din egaluri şi înfrângeri. Această echipă are nevoie şi de înfrângeri şi de egaluri pentru a progresa, pentru a se căli şi a juca fotbalul ofensiv pe care ni-l dorim cu toţii. 

Conducerea clubului acordă toată încrederea şi tot sprijinul antrenorului Adrian Mutu şi staff-ului său în construirea acestei echipei, care vă promit că va deveni una din forţele campionatului!”, a scris Adrian Mititelu jr., pe contul său de Facebook.  

FC U Craiova 1948 a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a cincea a Ligii 1.
 
Au evoluat:
 
U Craiova 1948: Mogoşanu – Negru, Machado, Kovacic, Huyghebaert – Asamoah, C. Albu, Pop – Sidibe (Raicea ’59), Vieira (Bălan ’73), Baeten. Antrenor: Adrian Mutu
 
Chindia: Căbuz – Căpuşă, Celea, Baxevanos, C. Dinu – Matiş (Şerban ’70), Iacob, Dulca, Popadiuc – D. Popa, Florea. Antrenor: Emil Săndoi
 
Cartonaşe galbene: Albu ’31, Pop ’53. Machado ’87 / Căpuşă ’46, Popa ’59, Negru ‘90+3
 
Arbitri: Andrei Antonie – Bogdan Gheorghe, Andrei Constantinescu – Horia Gabriel Mladinovici

 

Afla mai multe despre: fc u craiova 1948adrian mititelu jradi mutu 

viewscnt
Articole similare