Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu Jr, show total! Nu a mai suportat umilinţa şi l-a luat la ţintă pe Napoli: ”Nu are nicio legătură cu fotbalul!” Nici tatăl nu a scăpat de acuzele fiului

Adrian Mititelu Jr, show total! Nu a mai suportat umilinţa şi l-a luat la ţintă pe Napoli: ”Nu are nicio legătură cu fotbalul!” Nici tatăl nu a scăpat de acuzele fiului

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu Jr. a tunat după ce FCU Craiova 1948 a părăsit dramatic Cupa României, învinsă de FC Voluntari la lovituri de departajare.

FCU Craiova 1948 a ratat ultima şansă reală de a salva un sezon rata şi a bifat al nouălea meci consecutiv fără victorie în toate competiţiile. La finalul jocului, Adrian Mititelu Jr. a criticat, din nou, jocul echipei sale, la doar câteva zile după ce a tras un semnal de alarmă ca urmare a eşecului cu Oţelului.

Nicolo Napoli, aflat practic la al patrulea eşec consecutiv pe banca lui FCU, nu a scăpat nici el de furia lui Adrian Mititelu Jr, care a declarat că echipa sa nu a mai avut antrenor după plecarea lui Marius Croitoru (n.r. octombrie 2022).

Adrian Mititelu Jr, nervos pe toată lumea! Fiul patronului de la FCU a făcut SHOW după eliminarea din Cupă: ”Toţi suntem vinovaţi, cu finanţatorul în frunte”

”Este o eliminare dreaptă. Fotbalul te pedepseşte când nu eşti corect cu el. A fost un joc execrabil din partea noastră. Nu trebuie să ne păcălim de acele două faze în care am ajuns în faţa porţii printr-un noroc.

Este rezultatul unui management foarte slab. Absolut toată lumea, de la acţionari până la cei de pe banca de rezerve, trebuie să plece de la această echipă. Este singura şansă ca FC U Craiova să scape de la retrogradare.

Este o lipsă totală de profesionalism. De asta suntem pe locul 14, la un pas să fim pe locul 15. Adevărul este că suntem neprofesionişti şi că ne facem că ne pricepem la fotbal.

Este cea mai neagră perioadă din istoria clubului. Vreau să spun că din iulie 2022, aportul meu la această echipă a fost nul. Nu m-am mai implicat de când tatăl meu s-a eliberat din închisoare. Să înţeleagă şi suporterii şi să nu mă mai înjure.

Toţi sunt vinovaţi, cu finanţatorul în frunte. Trag un semnal de alarmă ca această echipă să nu retrogradeze, deoarece este şi munca mea din Liga 2. Ca să ne salvăm, trebuie să plece toţi”

Nicolo Napoli nu antrenat niciodată această echipă. Niciodată nu a făcut el echipa. Nu are nicio legătură cu antrenamentele şi cu fotbalul, de aia este şi adus aici. Trebuie să fie un moment zero. Nu se mai poate.

Din prea multă dragoste, a ajuns să facă rău. Asta este vina finaţatorului şi a tuturor. Din clipa în care Marius Croitoru a plecat, această echipă nu a mai avut antrenor.

Singura noastră şansă este ca un antrenor să vină şi să îşi asume deciziile. Şi dacă retrogradam, să îşi asume. Măcar ştim că am făcut un lucru profesionist.

Antrenorii refuză, deoarece este presiunea prea mare. Am ales să trag un semnal de alarmă pentru că nu se mai poate”, a spus Adrian Mititelu Jr. după meci.

 

Afla mai multe despre: fcu craiova 1948voluntaricupa românieiadrian mititelu jr 

viewscnt
Articole similare