Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu Jr. şi-a pierdut răbdarea cu fanii: „Ei vin 2-3.000 la stadion şi vor să jucăm ca Bayern? Stau pe Facebook şi îşi dau cu părerea”

Adrian Mititelu Jr. şi-a pierdut răbdarea cu fanii: „Ei vin 2-3.000 la stadion şi vor să jucăm ca Bayern? Stau pe Facebook şi îşi dau cu părerea”

Superliga

Comentarii

U Craiova 1948 a promovat în Liga I şi îşi doreşte performanţă.

Oltenii au înregistrat 2 victorii, 2 înfrângeri şi un egal în actualul sezon de Liga I.

Adrian Mititelu Jr. conduce echipa în absenţa tatălui său. 

Tânărul patron al Craiovei nu este mulţumit de atitudinea suporterilor, care dau doar indicaţii de acasă, dar nu îşi încureajază echipa.

Acesta a răbufnit la adresa fanilor şi a făcut o comparaţie între bugetele echipelor româneşti şi cele din străinătate.

„În România este o mare problemă. S-a făcut caz după ce a pierdut CFR-ul cu 4-0 meciul de la Belgrad. Problema nu este la Şumudică sau la CFR Cluj, problema este la toţi românii în sine.

Românii au aşteptări să jucăm ca echipele din Vest, dar ei vin 2.000 de oameni la meci şi media de bilet este şi 5 euro. Trebuie să se schimbe ceva în toată mentalitatea românilor, nu numai la Şumudică sau la CFR Cluj, sau la ministrul sportului. Trebuie o schimbare totală ca sportul să crească în România.

Ei vin 2-3 mii de oameni la stadion şi vor să jucăm ca Bayern? Păi, Bayern are încasări de 5 milioane de euro la un meci, noi încasăm 30.000 de euro. Şi noi vrem să batem Steaua Roşie Belgrad? Păi, Steaua Roşie Belgrad are buget de 30 de milioane de euro, CFR cu 7-8 milioane de euro buget ce să facă?

„Toată lumea are aşteptări mari!”

A fost o minune ce a făcut Dan Petrescu, până acum, acolo. Toată lumea are aşteptări mari, dar în afară de ultraşii Rapidului şi ai noştri, suporterii de rând dispar din ce în ce mai mult.

Vin de ce în ce mai puţini la stadion, dar au pretenţii. Stau pe Facebook, îşi dau cu părerea şi au aşteptări ca noi să o batem pe Steaua Roşie Belgrad sau pe Young Boys Berna”, a spus patronul celor de la FCU Craiova, conform Pro TV.

Oltenii au următorul meci din Liga I, împotriva echipei CS Mioveni, mâine, de la ora 18:30.

”Puteau să ne egaleze, chiar să câştige” Reghecampf a vorbit după victoria cu Gaz Metan şi a anunţat transferuri: ”Să aşteptăm să vedem”

Afla mai multe despre: u craiova 1948adrian mititelusuporteri craiova 

viewscnt
Articole similare