Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu l-a dorit pe Gabi Tamaş la FC U Craiova. Motivul pentru care a renunţat: ”Avem cei mai buni fundaşi centrali din ţară”

Adrian Mititelu l-a dorit pe Gabi Tamaş la FC U Craiova. Motivul pentru care a renunţat: ”Avem cei mai buni fundaşi centrali din ţară”

FC U Craiova

Comentarii

Gabi Tamaş a fost dorit şi de marea rivală a Universităţii Craiova, FC U Craiova 1948. Chiar Adrian Mititelu a confirmat interesul echipei sale pentru fundaşul central de 38 de ani.

În acest sfârşit de săptămână s-a discutat intens despre un transfer al lui Gabi Tamaş la Universitatea Craiova, în vederea returului cu Hapoel Beer-Sheva, din play-off-ul Conference League.

Dar formaţia finanţată de Mihai Rotaru a renunţat la ideea aducerii fundaşului central deoarece acesta nu ar fi putut fi trecut pe lista pentru respectivul meci.

Adrian Mititelu l-a dorit pe Gabi Tamaş. Motivul pentru care a renunţat

Dar Gabi Tamaş ar fi putut ajunge la rivala locală, FC U Craiova. Patronul Adrian Mititelu a dezvăluit că l-a dorit în urmă cu un an pe actualul veteran de 38 de ani al Petrolului.

Totodată, Mititelu consideră că echipa sa are cei mai buni fundaşi centrali din campionat.

”Mi-a plăcut de Tamaş. Îi doresc actitivate lungă şi prolifică în continuare. Ne-a fost adversar, riguros şi combativ. Asta este, mergem înainte.

(n.r. despre posibilitatea aducerii lui Gabriel Tamaş) Nu. Nu ştiu. Nu cred. Am vrut să-l aducem anul trecut. Acum avem fundaşi centrali foarte buni. Cred că pe cei mai buni din ţară”, a declarat Adrian Mititelu, la finalul partidei pierdute de FC U cu Petrolul (0-1).

Afla mai multe despre: gabi tamascraiovaadrian mititelu 

viewscnt
Articole similare