Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu ordona din închisoare ca Andrea Compagno să fie titular la FC U Craiova: ”Este creaţia tatălui meu!”

Adrian Mititelu ordona din închisoare ca Andrea Compagno să fie titular la FC U Craiova: ”Este creaţia tatălui meu!”

FC U Craiova

Comentarii

În decursul zilei de sâmbătă, Gigi Becali s-a înţeles cu Adrian Mititelu în schimbul sumei de 1.5 milioane de euro, după ce cele două părţi au ajuns undeva la mijloc în privinţa detaliilor financiare ale transferului.

Totuşi, FCSB poate rămâne din nou cu buza umflată în privinţa postului de atacant central. Recent, Pavol Safranko a negociat cu FCSB, dar a semnat cu Sepsi OSK.

Şi transferul lui Compagno e în aer. Anunţul a fost făcut de Mihai Stoica, cel care a anunţat răspicat: propunerea pentru atacantul italian şi agentul său nu va fi schimbată, semn că fotbalistul şi reprezentantul său şi-ar dori condiţii financiare mai bune faţă de ce a oferit Gigi Becali.

Adrian Mititelu a investit mulţi bani în echipă, iar acum doreşte să vândă pentru a mai recupera din investiţiile făcute. Fiul patronului de la FCSB a reacţionat după ce afacerea dintre FCSB şi FC U Craiova este aproape de a se face.

Mititelu JR. susţine că Andrea Compagno ”este creaţia tatălui său”. Patronul oltenilor le-ar fi recomandat din închisoare antrenorilor de la echipa lui să înceapă meciul cu atacantul italian titular. 

”De lecturat pentru cârcotaşi!

Si pentru necunoscatori, Andrea Compagno este creaţia tatălui meu. El l-a adus la echipă dupa ce l-a văzut pe video, el este cel care inclusiv din inchisoare recomandă tuturor antrenorilor începerea primului 11 cu Andrea in teren!

Nici Trica, nici Napoli şi nici eu nu avem vreun merit pentru evoluţiile acestui atacant, ci strict tatăl meu, şi bineînţeles Compagno, pentru că şi-a fructificat şansele şi şi-a demonstrat talentul.

Multa bafta, Andrea!”, este mesajul postat de Adrian Mititelu Jr. pe contul oficial de Facebook. 

Răsturnare de situaţie! FCSB nu s-a înţeles cu Compagno pentru transfer. Mihai Stoica anunţă ce s-a întâmplat

”Cluburile s-au înţeles. Acordul de transfer a fost semnat, nu ne-am înţeles cu jucătorul. Sau cu agentul jucătorului. Oferta noastră e pe masa lor. Dacă o acceptă, bine, dacă nu, rămâne la Craiova. Agentul lui e străin. 

Sunt atât de extenuat că nu mă mai interesează de ce (n.r.- jucătorul încă nu şi-a dat acordul), spun doar care e rezultatul la momentul ăsta. La momentul ăsta nu ne-am înţeles, iar noi mai mult decât am oferit, nu oferim. La mine toate sunt secrete ce discut, la Gigi toate se spun. Suma e exagerată, la Miculescu nu e suma exagerată”, a declarat expertul Orange Sport, Mihai Stoica. 

În vârstă de 26 de ani, Andrea Compagno s-a născut în Palermo, însă a început fotbalul în Catalania. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Due Torri, Pinerolo, SSD Argentina Arma, Borgosesia, Nourese şi Tre Fiore.

Afla mai multe despre: fc u craiova-andreea compagno-mititelu 

viewscnt
Articole similare