Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu, probleme la negocieri cu fundaşul central dorit la FCU Craiova. CV impresionant pentru jucător

Adrian Mititelu, probleme la negocieri cu fundaşul central dorit la FCU Craiova. CV impresionant pentru jucător

FC U Craiova

Comentarii

FCU Craiova pregăteşte un transfer de răsunet. Adrian Mititelu vrea să aducă în Bănie un fundaş central crescut de PSG.

FCU Craiova trece printr-un moment bun, cel puţin din punct de vedere al formei sportive.

Oltenii au înregistrat două victorii la rând: 4-0 pe teren propriu cu campioana Farul Constanţa şi 1-0 pe terenul lui Dinamo.

Totuşi, există incertitudine în jurul băncii tehnice, acolo unde este aşteptat să fie numit un antrenor principal în perioada imediat următoare.

Adrian Mititelu şi-a găsit fundaşul central dorit în Bănie

Însă, până atunci, Adrian Mititelu este activ pe piaţa transferurilor şi vrea să întărească zona centrală a defensivei, aşa cum personal a subliniat după eşecul cu Rapid.

Iar alesul său este Felix Eboa Eboa, un jucător crescut de PSG, cu care se află în negocieri avansate, informează Prosport.

Acesta ar fi ajuns deja la Craiova pentru a semna cu formaţia olteană, dar pe fir ar fi intrat încă un club pentru semnătura fundaşului.

Astfel, agenţii jucătorului ar fi avut pretenţii financiare mai mari şi rămâne de văzut în ce mod va fi Adrian Mititelu de acord cu ele.

În vârstă de 26 de ani, Felix Eboa Eboa a fost crescut de PSG, iar în 2017 s-a alăturat celor de la Guincamp, iar în vara acestui an a rămas liber de contract.

Cotat în prezent la 500.000 de euro, Eboa Eboa este şi internaţional camerunez, bifând o selecţie pentru naţionala africană.

Afla mai multe despre: adrian mititelucraiovafelix eboa eboa 

viewscnt
Articole similare