Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu a avut ofertă să lase naţionala de tineret chiar înaintea debutului. De ce a refuzat "Briliantul"

Adrian Mutu a avut ofertă să lase naţionala de tineret chiar înaintea debutului. De ce a refuzat "Briliantul"
Comentarii

Adrian Mutu (40 de ani) se pregăteşte să debuteze pe banca naţionala U21 a României după o perioadă lungă de aşteptare cauzată de pandemia de COVID-19, dar putea să nu mai fie selecţionerul tricolorilor mici până la primul meci, cel cu Finlanda. "Briliantul" a avut oferte să plece la echipe de club, dar a refuzat.

Mutu l-a înlocuit pe Mirel Rădoi pe banca naţionalei U21, după ce fostul căpitan din Ghencea a făcut pasul spre naţionala mare a României. Fostul decar al primei reprezentative e aproape de debutul său pe banca tehnică, dar meciul cu Finlanda putea să nu-l mai prindă la cârma echipei U21.

"Briliantul" a recunoscut, într-un interviu acordat FRF TV, că a avut oferte, pe care le-a refuzat. "Da, am avut oferte. Pentru că am început o treabă şi vreau să o duc până la capăt. Astea sunt lucruri care se întâmplă în viaţa unui antrenor, dar eram nerăbdător să încep treaba cu U21", a spus Adrian Mutu.

Mutu, gata de debutul la naţionala U21: "Îmi doream foarte mult să antrenez!"

În ianuarie 2020, Adrian Mutu a fost instalat pe banca tehnică a echipei naţionale de tineret. Debutul său pe banca tehnică vine la aproape opt luni distanţă, după ce pandemia de COVID-19 a pus pe pauză tot ce înseamnă sport în întreaga lume. Mutu a dezvăluit că a fost extrem de nerăbdător să treacă totul şi să poată antrena, iar acum aşteaptă să strângă cât mai multe puncte din partidele rămase.

"A fost grea în primul rând pentru că îmi doream foarte mult să antrenez, a fost grea din punct de vedere profesional. Din celălalt punct de vedere, uman, este greu pentru toată lumea şi sper să treacă cât mai repede. 0.20 În schimb, mă bucur că au început antrenamentele, ne aşteaptă două meciuri grele. Importante pentru noi, pentru că suntem în luptă cu toate echipele de pe locul 2. Nu mai avem ocazia sau şansa barajului, cum era înainte. Deci trebuie să fim concentraţi şi să câştigăm cât mai multe puncte", a spus Adrian Mutu.



Meciul Finlanda U21 - România U21 se va disputa vineri, 4 septembrie, de la ora 19:00, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: adrian mutuofertenationala u21 

viewscnt
Articole similare