Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu a plecat de la FCU Craiova 1948! EXCLUSIV | Prima reacţie după plecarea "Briliantului": "Primul care cade e antrenorul!"

Adrian Mutu a plecat de la FCU Craiova 1948! EXCLUSIV | Prima reacţie după plecarea "Briliantului": "Primul care cade e antrenorul!"

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mutu (42 de ani) a plecat de la FCU Craiova 1948. Antrenorul şi-a dat demisia şi informaţia va deveni oficial în scurt timp.

Adrian Mutu a plecat de la FCU Craiova 1984! Prima reacţie după plecarea "Briliantului": "Primul care cade e antrenorul!"

UPDATE: 

Prima reacţie a lui Adrian Mutu:

”E adevărat! Plec de la Craiova. Discutăm condiţiile unei despărţiri amiabile, nu ţin cu dinţii de nicio clauză. Prefer să mă uit tot timpul la partea plină a paharului. La ce am reuşit să construiesc la nivel de joc. Bineînţeles că rezultatele nu sunt cele aşteptate, îmi pare rău pentru nea Adi că e acolo unde e, îmi pare rău şi pentru suporteri că n-am reuşit să le dau mari satisfacţii. Nu mă deranjează acest deznodământ, asta-i viaţa antrenorilor, depind de rezultate.

Să nu uităm însă că e o echipă nou promovată, toate cele venite din eşalonul secund se confruntă cu dificultăţi în primul sezon în Liga 1. Rămâne o experienţă pozitivă, am învăţat multe lucruri, am acumulat un plus de experienţă. Vom vedea ce voi face pe viitor. 

Vreau să-mi iau câteva săptămâni de pauză, să mă liniştesc. În niciun caz nu preiau vreo echipă înainte de pauza de iarnă. Aşa consider că e firesc”, a declarat Adrian Mutu, în urmă cu puţin timp, pentru Playsport.

Înfrângerea din derby-ul orgoliilor din Oltenia i-a pus capac lui Adrian Mutu. "Briliantul" a decis să plece de la clubul lui Adrian Mititelu, scrie ProSport, care susţine că antrenorul a confirmat informaţia că s-a despărţit de echipă. Mutu avea o clauză de reziliere de 300.000 de euro, dar aceasta nu va fi activată.

FCU Craiova 1948 a pierdut în faţa rivalei din oraş, U Craiova, scor 2-0, iar înfrângerea a fost cea care i-a pus capac lui Adrian Mutu. Cu "Briliantul" la cârmă, FC U Craiova nu a mai câştigat de şapte meciuri şi a ajuns la o serie neagră care atârna greu de tânărul antrenor al oltenilor.

Contactat de Telekom Sport, Helmuth Duckdam a comentat informaţia şi a spus că se aştepta ca Mutu să plece de la echipă. "A fost un meci al orgolilor. Nu mă aşteptam să fie un meci spectaculos... Pentru mine un meci spectaculos a fost Dinamo - UTA, care va rămâne probabil în istorie. Eu cred că în privinţa lui Adrian Mutu acesta va fi schimbat, pentru că atunci când o echipă nu are rezultate primul care cade este antrenorul. Probabil că în această pauză competiţională se va produce şi schimbarea de care vorbesc acum.", a spus Duckadam, pentru Telekom Sport.

Ce spunea Mutu după înfrângerea din derby-ul CSU - FCU 2-0

La flash-interviul de după meci, Mutu a vorbit despre eventuala sa plecare din Bănie: „Eu nu ţin de niciun scaun. Sunt aici, rămâne la alegerea conducerii ce va face. Încerc să-mi fac treaba profesionist zi de zi. Dacă nu reuşesc eu, poate reuşeşte altcineva. Nu-mi dau demisia pentru că eu cred că lucrurile se pot îndrepta. Să nu uităm că suntem o echipă nou promovată şi lucrurile nu merg ca la alte echipe care sunt de ani de zile în Liga 1. Sunt episoade care nu au fost în favoarea noastră”.

Afla mai multe despre: adrian mutufcu craiova 1948 

viewscnt
Articole similare