Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu a schimbat "faţa" Rapidului! "După cinci săptămâni echipa începe să înţeleagă ce cer". Rapidistul pe care l-a vrut la Dinamo

Adrian Mutu a schimbat "faţa" Rapidului! "După cinci săptămâni echipa începe să înţeleagă ce cer". Rapidistul pe care l-a vrut la Dinamo

Rapid

Comentarii

Antrenorul lui Rapid Bucureşti, Adrian Mutu, a oferit primele explicaţii după victoria la scor cu FC Botoşani.

Adrian Mutu, după Rapid Bucureşti - FC Botoşani 3-0

Rapid a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului Ligii 1. A fost prima partidă oficială pe noul stadion Rapid – Giuleşti.

La finalul serii, Adrian Mutu a tras primele concluzii şi a fost mulţumit de prestaţia echipei sale. De asemenea, a avut un mesaj şi pentru Antonio Sefer, care a marcat un gol superb dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri. 

"E o seară frumosă, un meci foarte bun. Băieţii au avut atitudine foarte bună şi spectacolul din tribună ne-a ajuta şi ne-a dat aripi în anumite momente. Te condiţionează atmosfera să intri cu atitudinea corectă. Important e să avem conştiinţa curată şi să ne facem datoria. Publicul te obligă la o astfel de atitudine. 

El al cincilea meci şi am avut cam undeva la cinci săptămâni şi echipa începe să înţeleagă ce cer de la ea. Sefer a dat un gol foarte frumos, e primul gol în Liga 1. Un gol senzaţional, dar cel mai mult mă bucur pentru echipă.  

Pe Sefer îl cunosc de mic, de la 15 ani, şi mi-a plăcut. Mi l-am dorit când eram la Dinamo şi cred că va ajunge la maturitatea fotbalistică. Fotbalul îl va răsplăti", a declarat Adrian Mutu. 

"Alex Ioniţă, Sefer şi Rareş Ilie au tactici pe care le respectă şi în marginea careului au libertate să facă ce vor. Doar aşa se pot dezvolta. Sunt băieţi care dau totul pe teren şi asta mă bucură cel mai mult. Să rămânem cu picioarele pe pământ şi să punem mai multe cărămizi de acum, ca să devină o echipă cu adevărat puternică", a mai spus "Briliantul". 

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. Rapid – 29 de puncte, 2. FC Botoşani – 29, 3. UTA Arad – 26, 4. Sepsi – 24, 5. U Craiova 1948 – 22, 6. CS Mioveni – 19, 7. Chindia Târgovişte – 19, 8. FC Dinamo – 13, 9. Academica Clinceni – 3, 10. Gaz Metan Mediaş – -11.

Afla mai multe despre: adrian muturapid bucurestifc botosani 

viewscnt
Articole similare