Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu, antrenor în Liga a 3-a! A condus antrenamentul unei echipei care se luptă pentru promovare

Adrian Mutu, antrenor în Liga a 3-a! A condus antrenamentul unei echipei care se luptă pentru promovaregalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Adrian Mutu (41 de ani), noul selecţioner al echipei naţionale de tineret, a condus luni antrenamentul celor de la Progresul Spartac, echipă care se luptă pentru promovarea în Liga a 2-a.

Cum a fost posibil acest lucru? "Briliantul" este coleg la cursurile pentru Licenţa Pro cu antrenorul celor de la Progresul, Andrei Erimia, iar acesta i-a promis noului selecţioner al României U21 să îi folosească echipa pe post de material didactic. 

Astfel, timp de două ore, Mutu a condus antrenamentul echipei care vrea ca din sezonul viitor să joace în Liga a 2-a. 

„A fost o temă pentru Licenţa Pro şi am lucrat împreună. El a fost antrenorul principal, eu l-am asistat şi ne-am înţeles ok. Acum, mă gândesc doar la echipa mea, pentru că ne aşteaptă un retur dificil.

Ne luptăm cu Slatina, o echipă cu un buget mult mai mare decât al nostru. Cu o dorinţă la fel de mare să promoveze. Vrem să continuăm cu seria asta de rezultate bune din ultimii ani din Liga 3 şi o să facem tot ce putem să promovăm”, a declarat Andrei Erimia, antrenor Progresul, pentru ProSport. 

Progresul Spartac este pe primul loc Serie 3 din Liga a 3-a, cu 34 de puncte, la egalitate cu locul secund, CSM Slatina. 

 

Afla mai multe despre: adrian mutuprogresul 

viewscnt
Articole similare