Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu, antrenor în Serie A! Dezvăluirea făcută de Mutu în presa din Italia: "Vreau să fiu 100% pregătit"

Adrian Mutu, antrenor în Serie A! Dezvăluirea făcută de Mutu în presa din Italia: "Vreau să fiu 100% pregătit"

Serie A

Comentarii

Adrian Mutu (41 de ani) şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei de fotbalist în Serie A, iar visul lui este să antreneze în Italia. Într-un interviu pentru Sky Sport Italia, "Briliantul" a dezvăluit echipa pe care vrea să o antreneze în viitor.

Italia a fost prima "casă" a lui Mutu după ce a plecat din România, iar tot Italia l-a reprimit după perioada catastrofală de la Chelsea. Dintre toate echipele la care a jucat, cel mai bine s-a simţit a fost la Fiorentina, iar acolo vrea să fie şi antrenor, a spus Mutu pentru Sky Sport Italia. 

"Echipa de care sunt cel mai apropiat este clar Fiorentina, există o conexiune între mine şi acel oraş şi acum. Să antrenez acolo este, să spunem, dorinţa mea secretă, dar încă învăţ. Vreau să fiu 100% pregătit", a declarat Mutu, care este noul selecţioner al reprezentativei de tineret, însă nu a debutat pe banca "tricolorilor" mici, pentru că meciul cu Danemarca, programat la finalul lunii martie, a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. 

Inter Milano, Hellas Verona, Parma, Juventus, Fiorentina şi Cesena sunt echipele pentru care Mutu a jucat în Italia. La gruparea "viola", Mutu a marcat 69 de goluri în 143 de meciuri. 

Afla mai multe despre: adrian mutufiorentina 

viewscnt
Articole similare