Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu ar fi fost dispus să renunţe la "tineret". "Am spus că voi rămâne, dar nimic nu este sigur 100%. Dacă venea ofertă, nu puteam refuza"

Adrian Mutu ar fi fost dispus să renunţe la "tineret". "Am spus că voi rămâne, dar nimic nu este sigur 100%. Dacă venea ofertă, nu puteam refuza"

Fotbal

Comentarii

Selecţionerul naţionalei de tineret a României, Adrian Mutu, a declarat că va continua alături de "tricolori", însă dacă ar fi venit o ofertă tentantă, de suflet, nu ar fi putut refuza-o.

Într-un interviu acordat pentru Fanatik.ro, Adrian Mutu a recunoscut că nu ar fi putut să refuze o ofertă venită din partea clubului său e suflet, Fiorentina, acolo unde a scris istorie ca jucător.

"Am spus că voi rămâne, da, dar nu poţi spune niciodată sută la sută. Uite, dacă o ofertă vine de la Fiorentina, nu o pot refuza! Acum glumesc, pentru că Prandelli s-a dus la Fiorentina şi nu pot să merg acum ... A pierdut doar acasă cu Benevento? Da, am văzut jocul. Are mult de lucru în echipă. Am învăţat multe de la Cesare Prandelli din punct de vedere tactică", a declarat Adrian Mutu, pentru Fanatik.ro.

În schimb, selecţionerul nu ar lua în calcul o ofertă de la Dinamo, un alt club la care a activat cu succes ca fotbalist.

"Aş spune pas dacă ar fi să vină o ofertă de la Dinamo. Ce să spun altceva? Situaţia de la Dinamo este atât de dificilă, îmi pare rău pentru Cosmin Contra, pentru toată galeria frumoasă a echipei. Nu este normal ce se întâmplă acolo nu aş vrea să fac parte din aşa ceva", a completat Mutu, pentru Fanatik.ro.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare