Experiențe împreună.
You are here:

Adrian Mutu are amintiri savuroase cu Zlatan Ibrahimovic: ”Bă, băiatule, nu e la mine acasă!”

Adrian Mutu are amintiri savuroase cu  Zlatan Ibrahimovic: ”Bă, băiatule, nu e la mine acasă!”

AC Milan

Comentarii

Adrian Mutu a vorbit despre forma foarte bună prin care trece Zlatan Ibrahimovic, la cei 38 de ani ai săi. Selecţionerul României U21 a fost coleg cu veteranul lui AC Milan la Juventus Torino.

Mutu a explicat că rezultatele lui Zlatan sunt datorate pregătirii meticuloase pe care o practică suedezul. ”Briliantul” şi-a amintit de un episod amuzant, petrecut în 2016, când se afla la ASA Târgu Mureş, ultima echipă din cariera sa de fotbalist profesionist.

”Atunci, eram la Mureş. Iar el (n.r.- Ibrahimovic) a venit pe undeva pe lângă oraş, la vânătoare. Toată lumea credea că a venit la mine, dar eu nu am nicio treabă cu vânătoarea. Nici măcar nu m-am văzut cu el. Stăteam acasă şi a venit un prieten de-ai mei la mine, a bătut la uşă: «Salut. Am venit să fac şi eu o poză cu Ibrahimovic». «Bă, nu eşti sănătos?!». «Spune-i şi tu lui Ibra să facă o poză cu mine, te rog». «Bă, băiatule, nu e Ibra la mine acasă!».Toţi credeau că el e la mine acasă.”, a povestit selecţionerul României U21, conform GSP.ro.

În perioada 2005-2006, Adrian Mutu a reuşit pentru Juventus 11 goluri şi 8 pase de gol, în 46 de meciuri, în toate competiţiile.

viewscnt
Articole similare
EXCLUSIV Radu Mihaiu, primarul de la Sectorul 2: "Sa vedem cati bani putem aloca pentru...