Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu, avertizat de un fost coleg de la echipa naţională: ”Craiova e foarte greu de condus şi nu ştiu dacă e capabil să facă asta”

Adrian Mutu, avertizat de un fost coleg de la echipa naţională: ”Craiova e foarte greu de condus şi nu ştiu dacă e capabil să facă asta”

Fotbal intern

Comentarii

Adrian Mutu, favorit la preluarea conducerii FC U Craiova, a fost avertizat de Dorinel Munteanu să nu accepte poziţia.

Adi Mutu este favoritul să preia conducerea la FC U Craiova, dar Dorinel Munteanu nu îl vede pregătit pentru acea poziţie. Foşti colegi la naţională, Mutu pe început de carieră, iar Munti pe final, jucătorul cu cele mai multe selecţii pentru ”tricolori” l-a avertizat pe ”Briliant” să nu accepte poziţia pe banca tehnică a echipei lui Mititelu.

Adrian Mutu, avertizat de un fost coleg de la echipa naţională

Dorinel Munteanu este de părere că postul de antrenor la FC U este unul cu prea multă presiune pentru un tehnician la început de drum. Deşi poziţia este una atractivă, mai ales din punct de vedere financiar, Mutu ar trebui să reziste tentaţiei şi să refuze, după spusele lui Munteanu.

”Rezultatele de la echipa de tineret l-au scos în evidenţă, dar Craiova e foarte greu de condus şi nu ştiu dacă Adi e capabil să facă asta. Mă refer la structură. Craiova lui Mititelu nu e uşor de condus.

Sunt unele echipe unde e o presiune foarte mare, care au un palmares încărcat şi un patron foarte exigent ce-şi doreşte performanţă. Nu ştiu dacă Adi e pregătit pentru această provocare, dar el ştie mai bine.

Eu aş prefera ca el să rămână la echipa de tineret, a pus foarte mult suflet şi ar putea să mai facă performanţă, să mai prindă experienţă”, a declarat Dorinel Munteanu, pentru GSP.

Afla mai multe despre: adrian mutunoua echipă mutudorinel munteanumutu fc u craiovafc u craiova 

viewscnt
Articole similare