Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu este felicitat după ultimul transfer: „Jucătorul are multă calitate, nu rămâne mult timp în Liga 1”

Adrian Mutu este felicitat după ultimul transfer: „Jucătorul are multă calitate, nu rămâne mult timp în Liga 1”

Superliga

Comentarii

FC U Craiova 1948 se întăreşte de la o etapă la alta.

Oltenii l-au transferat pe mijlocaşul belgian Francois Marquet, care a jucat sezonul trecut în prima ligă belgiană pentru formaţia KV Oostende.

Mircea Rednic cunoaşte bine fotbalul din Belgia şi îl felicită pe Mutu pentru alegerea făcută.

"Francois este mijlocaş ofensiv, de creaţie, de picior drept. Este decar, elimină om din joc, are ultima pasă, bate bine loviturile libere. Va aduce multă calitate la mijloc. Mutu n-avea un mijlocaş care să paseze precum Francois. E mult mai ofensiv decât Van Durmen, care este o furnică, dar care poate şi el să mai dea o pasă bună, un şut la poartă", a declarat Rednic pentru gsp.ro.

„Francois nu va rămâne mult timp în Liga 1”

"Puriul" crede că Francois Marquet se va impune repede şi nu va rămâne mult timp în Liga I: "Părerea mea e că Francois nu va rămâne mult timp în Liga 1, la cum îl ştiu eu. L-am văzut foarte determinat, chiar mi-a plăcut. 

A avut ceva probleme după ce au divorţat părinţii. Era foarte ataşat de tatăl său. A trecut printr-o perioadă mai grea, dar s-a mai liniştit, are o prietenă. Francois era cam cel mai talentat din generaţia lui. L-am promovat la Standard Liege, în 2013, cu Michy Batshuayi. Poate evolua în spatele vârfurilor sau în stânga la mijloc, dacă joacă cu trei în faţă. Eu zic că FCU va avea un mijloc foarte tare. Şi Asamoah e bun. Mutu are acum soluţii să joace cum vrea el, 4-4-2, 4-3-3, 4-1-4-1".

Afla mai multe despre: fc u craiova 1948adrian mutumircea rednic 

viewscnt
Articole similare