Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu îşi vinde golgheterul: ”Parcă au luat foc francezii şi nemţii”

Adrian Mutu îşi vinde golgheterul: ”Parcă au luat foc francezii şi nemţii”

Fotbal

Comentarii

Philip Otele (24 de ani) ar putea pleca de la CFR Cluj, în ultima zi a perioadei de ”mercato” din Germania şi Franţa.

Mai exact, Philip Otele are două oferte, venite pe ultima sută de metri, din prima ligă a Germaniei, de la VFB Stuttgart, dar şi una din liga secundă a Franţei (Ligue 2), de la Bordeaux.

  • Recent, s-a vorbit şi de faptul că Philip Otele ar avea câteva oferte şi din Turcia, însă neconcretizate.

Neluţu Varga nu exclude vânzarea lui Philip Otele

Joi, 1 februarie, este ultima zi în care se mai pot realiza transferuri în ţări precum Franţa şi Germania, aşa că discuţiile se desfăşoară cu repeziciune.

Cel mai probabil, în aceste ore Philip Otele cântăreşte cu atenţie propunerile şi va lua o decizie finală. Patronul celor de la CFR Cluj, Neluţu Varga, e decis să-l lase pe nigerian să plece, pentru o sumă corectă.

Philip Otele este cota la 1.000.000 de euro, conform transfermarkt.de. Cu toate acestea, formaţia din Gruia speră să obţină mai mulţi bani în schimbul lui Otele: aproximativ 3.000.000 de euro.

Pentru Otele sunt ore decisive, până diseară vedem ce facem. Parcă au luat foc francezii şi nemţii, insistă pentru el. Dacă ne convine oferta, îl dăm, e nevoie să şi vindem, ca în orice societate comercială.

Otele e important pentru noi, dar pentru preţul corect îl lăsăm să plece, dacă e bine şi pentru el, e bine şi pentru noi”, a declarat Neluţu Varga, conform playsport.ro.

Philip Otele este golgheterul celor de la CFR Cluj

Philip Otele a sosit la CFR Cluj liber de contract, în vara lui 2023, de la la UTA Arad, iar acum poate umple conturile formaţiei din Ardeal.

În acest sezon, Philip Otele a bifat 23 de meciuri pentru CFR Cluj, în care a marcat 9 goluri şi a oferit 4 pase decisive.

  • În cariera sa, Otele a evoluat pentru formaţiile Teesside United, Wolviston, Kauno Zalgiris, UTA Arad şi CFR Cluj.

Afla mai multe despre: philip otelenelutu vargastuttgartbordeaux 

viewscnt
Articole similare