Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu, la mare căutare în Liga 1 Betano. Cine sunt cele patru echipe care s-au interesat de el

Adrian Mutu, la mare căutare în Liga 1 Betano. Cine sunt cele patru echipe care s-au interesat de el

Fotbal intern

Comentarii

Director sportiv al primei reprezentative şi expert Telekom Sport, Adrian Mutu încearcă să facă marele pas şi în antrenorat. De curând a obţinut licenţa A, care i-ar permite să fie antrenor secund în acte la nivelul Ligii 1, iar ofertele nu au întârziat să apară.

Mutu a negociat în ultimele zile preluarea funcţiei de antrenor la Astra Giurgiu, unul dintre cele mai de succes cluburi din Liga 1 în ultimii trei ani. Nu s-a înţeles cu Ioan Niculae, astfel că acel rol îi va reveni lui Gheorghe Mulţescu.

Conform GSP, o altă echipă care s-a interesat de Mutu este FC Botoşani, însă directorul de la FRF a spus nu din cauza distanţei prea mari faţă de Bucureşi, dar şi a faptului că ezistă să preia o echipă din mers.

Adrian Mutu a declarat recent la Telekom Sport că s-a aflat în negocieri cu Astra: "Nu a fost doar un zvon. M-am întâlnit cu toată conducerea echipei, inclusiv cu domnul Niculae. Am mai discutat şi cu Chiajna, plus o altă echipă pe care nu vreau să o dezvălui, pentru că nu este frumos. Vedem la vară ce va fi".

Sunt şanse ca "Briliantul" să ajungă în cele din urmă la FC Voluntari, începând cu sezonul următor. 

Afla mai multe despre: adrian mutuastrabotosanivoluntari 

viewscnt
Articole similare