Experiențe împreună.
You are here:

Adrian Mutu merge astăzi la Craiova pentru a inspecta stadionul. Naţionala de tineret va juca pe arena oltenilor cu Danemarca

Adrian Mutu merge astăzi la Craiova pentru a inspecta stadionul. Naţionala de tineret va juca pe arena oltenilor cu Danemarca

Echipa națională

Comentarii

Naţionala de tineret a României joacă primul meci din acest an şi, totodată, primul cu Adrian Mutu pe banca tehnică, pe 31 martie, împotriva reprezentativei Danemarcei.

La jumătatea acestei luni, Adrian Mutu a fost prezentat oficial drept noul selecţioner al naţionalei de tineret, după ce Mirel Rădoi, alături de care tricolorii mici au ajuns până în semifinale la Euro 2019, a făcut pasul către prima reprezentativă.

Fostul mare atacant şi-a luat deja rolul în serios şi a fost în stagiile de pregătire ale echipelor din Liga I pentru a-i studia pe jucători, iar în această seară va fi prezent la Craiova, unde Universitatea o va întâlni pe Gaz Metan Mediaş.

De altfel, chiar pe stadionul oltenilor va debuta şi Adrian Mutu pe banca naţionalei de tineret. România U21 va juca, pe 31 martie, la Craiova, cu liderul grupei Danemarca U21.

România U21 ocupă locul secund în preliminariile EURO 2021, turneu găzduit de Ungaria şi Slovenia. Urmează pentru tinerii tricolori duelul contra liderului Danemarca, pe 31 martie.

Clasamentul grupei 

Danemarca 5 5 0 0 13-5 15
ROMÂNIA 5 3 1 1 11-3 10
Finlanda 5 2 1 2 8-6 7
Ucraina 4 1 0 3 6-8 3
Irlanda de Nord 5 0 3 2 2-6 3
Malta 4 0 1 3 1-13 1

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe