Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu: "Moruţan e extraordinar, cu calităţi fizice unice. Probabil că la el s-a simţit oboseala"

Adrian Mutu: "Moruţan e extraordinar, cu calităţi fizice unice. Probabil că la el s-a simţit oboseala"

Fotbal

Comentarii

Adrian Mutu a vorbit în coferinţa de presă premergătoare partidei decisive cu Germania despre forma mai slabă pe care Moruţan a aratat-o în cele două jocuri din grupă de până acum.

Adi Mutu, selecţioner România U21: "Moruţan e extraordinar, cu calităţi fizice unice. Probabil că la el s-a simţit oboseala. Jucătorii FCSB-ului au avut un debry, cu CFR Cluj, cu încărcătură mare, iar aici ritmul e mult mai bun decât în campionatul nostru şi probabil e puţin obosit. Nu i-am reproşat nimic, pentru că de la el mă aştept ca la anumite faze să insiste pe driblinguri. A dat pase decisive, goluri, atât la FCSB cât şi la U21. A alergat pentru echipă, a avut o poziţie bună tactic.

Despre Octavian Popescu, Mutu a spus: "Dacă va fi mâine sau nu, nu vă pot spune. Ce vă pot spune despre Tavi e că e xtraordinar, cu calităţi extraordinare. Nu are maturitatea necesară, fiindcă e tânăr, dar are intelgenţă fotbalistică. Când are mingea, fixează adversarul, se duce direct spre poartă. Pe viitorul va fi titular în naţionala U21. Când a fost chemat, a arătat ce talent deţine şi îi prevăd un viitor strălucit."

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: echipa nationala 

viewscnt
Articole similare