Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu nu-i poartă pică lui Jose Mourinho pentru scandalul "Cocaina". "Trebuie să fii nebun să faci asta. E doar vina mea. Nu ştiu dacă am fost singurul..."

Adrian Mutu nu-i poartă pică lui Jose Mourinho pentru scandalul "Cocaina". "Trebuie să fii nebun să faci asta. E doar vina mea. Nu ştiu dacă am fost singurul..."

Fotbal intern

Comentarii

Adrian Mutu a fost depistat pozitiv cu cocaină, în anul 2004, pe vremea când era jucătorul celor de la Chelsea Londra. O lungă perioadă de timp, Mutu l-a considerat vinovat pentru întreaga situaţie creată pe antrenorul portughez al londonezilor de la acea vreme, Jose Mourinho. La 15 ani distanţă, Mutu vede altfel lucrurile.

Invitat la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu, de la GSP, Adrian Mutu priveşte cu alţi ochi episodul de tristă amintire. Au trecut foarte mulţi ani, rănile au trecut, dar cicatricile au rămas. Mult mai matur şi mai asumat decât atunci, consideră că întreaga vină pentru situaţia creată îi aparţine. Jose Mourinho îl plăcea mult pe român, însă personalitatea lui Adrian Mutu a fost cea care a i-a îndepărtat pe cei doi. Nu degeaba lusitanul îl pândea pe Mutu prin restaurantele din Londra, pentru a-l prinde în anturaje dubioase. Asta după ce i-a explicat că vrea să construiască Chelsea în jurul său.

"Nu cred că Mourinho m-a pândit. Atunci şi mult timp după l-am bănuit şi am dat crezare anumitor voci din diverse anturaje. Că el ar fi făcut acest lucru intenţionat. Acum sunt antrenor şi mă face să cred că nu el. Trebuie să fii nebun ca antrenor să faci asta. Eu îmi aduc aminte că Mourinho când a venit mi-a spus că vrea să facă Chelsea în jurul meu. Într-o lună era nebun dacă mă dădea afară. E un episod de care se vorbeşte de 17 ani. A fost o lecţie. Vorbesc cu Mourinho, m-am şi văzut cu el, nu e niciun fel de problemă. A fost doar vina mea şi atât. Nu ştiu dacă am fost singurul... N-am de unde să ştiu!", i-a povestit Adrian Mutu lui Ovidiu Ioaniţoaia.

Adrian Mutu a evitat să răspundă întrebările de genul: "Mai aveai colegi care consumau?". S-a zvonit la acea vreme cât Mutu a fost scos ţap ispăşitor, dintr-un grup în care olandezii Mario Melchiot şi Jimmy Floyd Hasselbaink erau capetele tuturor răutăţilor. Despre cei doi jucători din "Ţara lalelor" nu s-a auzit niciodată nimic de droguri, însă Hasselbaink a recunoscut în mai multe rânduri că fotbalul l-a ţinut departe de puşcărie şi droguri, cum n-au avut acest noroc mulţi din prietenii săi. 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare