Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu, prezentat oficial la FC U Craiova: „M-a convins setea de performanţă a echipei”. Declaraţii de la conferinţa de prezentare

Adrian Mutu, prezentat oficial la FC U Craiova: „M-a convins setea de performanţă a echipei”. Declaraţii de la conferinţa de prezentare

Superliga

Comentarii

Adrian Mutu (42 de ani) a fost prezentat azi la FC U Craiova, noua sa echipă.

Adrian Mutu, prezentat oficial la FC U Craiova: „M-a convinsă setea de performanţă a echipei”. Declaraţii de la conferinţa de prezentare

Mutu a susţinut o conferinţă de presă în care şi-a motivat alegerea şi obiectivele pe care şi le-a trasat pentru următorul sezon.

„Este o perioadă de discuţii, negociem cu jucători. Nu avem un obiectiv clar. Vom vorbi mai puţin şi vom face foarte multe. Mulţumim familiei Mititelu, sper să le răsplătesc încrederea cu rezultate. Obiectivele sunt pe foaie. Eu sunt un antrenor ambiţios, am obiective oricum. Nu am venit să fac act de prezenţă. M-a convins setea de performanţă a echipei. Nu situaţia materială, nu asta contează. E o echipă nou-promovată, sunt şi eu tânăr.

„Eu cred că nu o să vedeţi niciodată critici publice din partea familiei Mititelu”

Împreună vrem să creştem, să avem performanţă. Să nu vă gândiţi că într-un an vom lua campionatul. Pentru a face un lucru sustenabil, trebuie să construim în timp, cu calm, cu paşi inteligenţi. Crezi că nu ştiu ce înseamnă România? Am venit de afară? Am avut mereu parte de presiune. Şi la România U21 am avut. Eu cred că nu o să vedeţi niciodată critici publice din partea familiei Mititelu. Normal că vor fi discuţii. Dar atât timp cât sunt constructive, n-am niciun fel de problemă”, a declarat Mutu la conferinţa de prezentare.

Mesaj pentru suporteri

Antrenorul a avut un mesaj şi pentru supoterii echipei din Oltenia: „Le mulţumesc suporterilor pentru primire, dar trebuie să fim conştienţi că vom juca într-o ligă mult mai bună. Doar prin muncă, disciplină, seriozitate şi răbdare ne vom putea realiza obiectivele”

În vârstă de 42 de ani, Mutu, 77 de selecţii ca jucător şi 35 de goluri la echipa naţională, a mai antrenat la nivel de cluburi pe FC Voluntari şi echipa de tineret a grupării Al Wahda din Emiratele Arabe Unite.
 
El a preluat naţionala de tineret în 2019 şi a calificat-o la turneul final al Campioantului European din acest an. Tricolorii "mici" nu au trecut de faza grupelor la turneul final, deşi au fost neînvinşi şi au acumulat cinci puncte, clasându-se după Olanda şi Germania.

OFICIAL Adrian Mutu este noul antrenor de la FCU Craiova 1948. Pe ce perioadă a semnat

Afla mai multe despre: u craiova 1948adrian mutu 

viewscnt
Articole similare